8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu

Driestroom tijdens de 4Daagse

Natuurlijk zijn we er weer bij. Net als ieder jaar maakt Jukebox er voor de wandelaars weer een muzikaal feestje van. Omdat wij geloven dat iedereen met zijn eigen unieke kwaliteiten mag zijn wie die is, zijn wij ook partner van Stichting Roze Woensdag. Dit jaar dragen wij onze activiteiten op aan overleden bestuurslid Hans van Gestel, een man die het leven vierde en altijd de verbinding zocht. Ter nagedachtenis aan Hans lopen er ambassadeurs mee voor de Stichting Vrienden van Driestroom.

Ambassadeurs die meelopenLopers met een doel

Overwin jezelf met een walk of the world, een mooi streven naar Alledaags geluk en geloven in onbeperkt meedoen. Een van de momenten van verbinding in het jaar en een moment om het leven te vieren was voor Hans van Gestel de 4Daagse. Om deze gedachte levend te houden lopen er dit jaar ambassadeurs mee voor de Vrienden van Driestroom. Ook meelopen als ambassadeur?

Jukebox langs de route

Ook dit jaar moedigt Jukebox de lopers weer aan!

Als muzikanten van Driestroomband Jukebox kijken we altijd ontzettend uit naar de 4Daagse. We moedigen de lopers elk jaar aan met onze vrolijke klanken! Van popmuziek tot carnavalskrakers, we spelen het allemaal!
Driestroomband Jukebox

Waar en wanneer treedt Jukebox opBekijk de verschillende locaties

Blauwe Dinsdag 16 juli - Elst

Parochiekerk ST. Werenfridus
Dorpsstraat 36
6661 EL Elst (Gld)

Roze Woensdag 17 juli - Wijchen

Op de hoek bij BiSonder
Touwslagerbaan 89
6602 AJ Wijchen

Donderdag 18 juli - Groesbeek

De Zuidmolen
Herwendaalseweg 1
6562 AG Groesbeek

Vrijdag 19 juli - Malden

Dagcentrum Maldensteijn
Kerkplein 8
6581 AC Malden

Een presentje voor de donateur4Daagse voetjes

Iedereen die doneert krijgt als blijk van dankbaarheid een klein cadeautje - een set (kaarsen)voetjes, helemaal met de hand gemaakt door onze assistent-medewerkers bij 't Mozaïek in Wijchen. Deze voetjes kan je ophalen bij de intocht in Malden of krijg je thuis gestuurd.

Even voorstellenVrienden van Driestroom

Stichting Vrienden van Driestroom zet zich in voor het alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen. Of het nu gaat om activiteiten, speeltoestellen, extra hulpmiddelen, een uitstapjes of grotere projecten. Het zijn allemaal voorbeelden waar Stichting Vrienden van Driestroom haar financiële steun aan wil geven, omdat dit niet uit reguliere budgetten betaald kan worden.
Kijk hier voor meer informatie over Vrienden van Driestroom