8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Samenwerken en MVO

Keurmerken

Driestroom heeft verschillende keurmerken behaald. Driestroom beschikt over de kwaliteitskeurmerken ISO 9001-certificaat, EN 15224- certificaat en PSO-3 keurmerk.

ISO-certificaat

We voldoen aan de strenge eisen van ISO 9001. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. In het kort betekent die norm: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. We toetsen bij Driestroom niet voor een 6 of 7, maar voor een 8 of hoger’. Dit gaf een auditor van Certificatie in de Zorg aan tijdens de positieve terugkoppeling van de jaarlijkse ISO audit die op 4, 9 en 10 november plaatsvond bij Driestroom. Met als resultaat: het behouden van het ISO 9001-certificaat en EN 15224- certificaat!

PSO-3 keurmerk

Driestroom mag sinds 1 februari 2022 het PSO keurmerk niveau 3 voeren. Dit is de erkenning dat we ook daadwerkelijk werk maken van het volop kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De prestatieladder sociaal ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO. Het is een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.