8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Homepage

Terugblik feestelijke opening Oude Weurtseweg

2024-06-20
  • Wonen
  • Nieuwbouw

Vrijdag 7 juni was de opening van onze nieuwe woonlocatie Oude Weurtseweg in Nijmegen. Op de voormalige plek van de Van Mameren fabriek wonen nu in totaal 26 volwassenen met een ondersteuningsvraag. Wij kijken terug op een drukbezochte en gezellige middag met bewoners, familie, mensen uit de buurt en collega’s.

Esther Nelissen benoemde de mooie ligging van onze woonlocatie. Ze vertelde iets bijzonders: een van de huidige bewoners, André, heeft jarenlang in de fabriek gewerkt en was dus al een bekende in de buurt. Tijdens haar eerste bezoek aan de Oude Weurtseweg sprak Esther met André, die vol trots vertelde: "Ik heb hier vroeger gewerkt en ben gewoon weer teruggekomen met veel plezier." Hoe mooi is dat? Esther wenst iedereen veel woonplezier toe: “Blijf je altijd welkom voelen.”

Goede buur

Een van de omwonenden vertelde dat ze blij met ons zijn als buren. Ze genieten van het uitzicht op het mooie nieuwe gebouw en waarderen het prettige contact. Als er iets is, weten ze ons gemakkelijk te vinden en lossen we het samen op. Ze gaf aan dat de buren graag iets terug willen doen zoals samen wandelen, klusjes doen of komen helpen bij activiteiten. Een prachtig gebaar waar we blij mee zijn.

OWW 07-06-2024 2.85.jpg

Wil je meer weten over wonen bij Oude Weurtseweg?