9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Theater Klare Taal

    Prins Hendrikstraat 7, Elst0481 37 55 55Di en do van 09:00 - 16:00

Wij maken   bijzondere theater-, dans- en muziektheatervoorstellingen. Onze voorstellingen zijn beeldend, muzikaal en te volgen voor iedereen. We willen mensen inspireren, raken, amuseren en na laten denken over de onderwerpen in onze voorstellingen. Het zijn kwetsbare en kunstzinnige vertalingen van wat onze spelers denken, voelen en dagelijks meemaken.

Leren, werken & dagbestedingEen betekenisvolle werkplek

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Lijkt het je fantastisch om bij een theatergroep te werken? Ben je niet bang om op het podium te staan én werk je graag samen? Dan is Theater Klare Taal misschien wel iets voor jou. B ij interesse plannen we altijd eerst een kennismakingsgesprek.  

Ontmoet, ontdek & ontwikkelSamenwerking

We werken graag samen en zoeken de verbinding met bijvoorbeeld ArtEZ (Hogeschool voor de Kunsten), de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) en andere partners binnen de kunsten en zorg. We zijn een officieel erkend leerbedrijf voor studenten van diverse ArtEZ-opleidingen als ook voor de Social Studies van de HAN en het Rijn IJssel.  

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Bij Theater Klare Taal werken 18 acteurs en actrices met een (licht) verstandelijke beperking aan presentaties, performances en voorstellingen over alles wat hen bezighoudt en wat er in de wereld speelt.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Open tuin

  • Rolstoeltoegang

    Deels rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Persoonlijk begeleider Dagbesteding

  • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

De locatieLigging en afstand

​ ​We treden op in onze eigen theaterzaal in Elst (GLD) maar ook ver daarbuiten. Onze theaterzaal is gevestigd in Huis van de wijk Triade in Elst Noord. Het pand heeft twee verdiepingen. Een lift is aanwezig.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

3 km

Bushalte

1 km

Treinstation

3 km

Centrum

1 km

Routebeschrijving
32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!