8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Eikstraat/Broerweg

​ In de hoofdwoning op de Broerweg wonen 7 personen. Daarnaast zijn er 2 woningen voor 2 bewoners met een woon- en eetkamer, aparte slaapkamer, keukenblok en badkamer. Woonvorm Eikstraat bestaat uit 3 woningen voor 3-4 bewoners met een gezamenlijke huiskamer, keuken en gedeeld sanitair. Individuele zit- en slaapkamers zijn op de eerste en tweede verdieping. 

Wonen voor volwassenenWat bieden wij?

Wij bieden 24-uurs zorg op locatie Eikstraat/Broerweg en in de wijk bieden we ambulante zorg. De was wordt door begeleiding gedaan of je kunt er ondersteuning in krijgen door het zelf te doen. Dit geldt ook voor de boodschappen, die worden centraal gekocht, maar het kan ook door bewoners zelf gedaan worden.

Een fijne plek om te wonenVoor wie?

Volwassenen met een ondersteuningsvraag voor wie 24-uurs zorg aanwezig is bij de Broerweg. Bewoners van de Eikstraat (en ambulante bewoners) kunnen hier ook gebruik van maken.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Volwassenen met een beperking voor wie 24-uurs zorg aanwezig is bij de Broerweg. Bewoners van de Eikstraat (en ambulante bewoners) kunnen hier ook gebruik van maken.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Afgesloten tuin, Balkon of dakterras, Openbaar groengebied binnen 500 meter, Buitenspeelruimte

  • Rolstoeltoegang

    Niet rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Gedragskundige

  • Arts verstandelijk gehandicapten

De locatieLigging en afstand

​Eikstraat/Broerweg  ligt in Nijmegen-Noord. De woning heeft meerdere verdiepingen, er is geen lift aanwezig. In iedere woning is een gezamenlijke woonkamer/keuken. Een woning van de Eikstraat wordt gebruikt voor de inloop.

Parkeren

Gratis parkeren aan de straat, laadpaal aanwezig

Supermarkt

600 m

Bushalte

150 m

Treinstation

1,8 km

Centrum

2 km

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!