8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

DROOM! de Aam

Vlakbij Station Elst, het centrum en de snelweg vind je onze verg ader- en flexwerklocatie DROOM! de Aam. We hebben vergaderzalen, een restaurant, een keuken en een bakkerij. Je kunt diverse werkzaamheden doen, zoals appeltaarten bakken, buffetten bereiden en vergaderzalen klaarmaken. In onze keuken kun je bijvoorbeeld soep maken of leer je julienne snijden.

Leren, werken & dagbestedingEen betekenisvolle werkplek

Ook kun je facilitaire taken doen zoals de was strijken, het restaurant schoon houden en het bestek oppoetsen. In de bakkerij kun je appels schillen, deeg zetten en reepjes leggen, zodat onze DROOM! appeltaart de oven in kan. Liever in de bediening? Ook dat kan! Maak heerlijke cappuccino's of ontvang onze gasten.

Ontmoet, ontdek & ontwikkelOp maat en passend bij jou

DROOM! de Aam is een  sociale horecaonderneming. We helpen jou met de juiste coaching op maat, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij DROOM! de Aam betekent dit opleiding door professionals zoals koks en een chef bediening, aangevuld met coaching van participatiecoaches. Zo kun jij je verder ontwikkelen en mogelijk doorgroeien naar een (andere) baan.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Bij DROOM! de Aam kun je leren, werken en je dag actief beleven en besteden.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Openbaar groengebied binnen 500 meter

  • Rolstoeltoegang

    Rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Jobcoach

  • Persoonlijk begeleider Dagbesteding

  • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

De locatieLigging en afstand

​ DROOM! de Aam ligt in de buurt van het centrum, de snelweg en op loopafstand van het station (5 min. lopen). Naast de vergaderzalen, het restaurant, de bakkerij en de keuken is er ook een wasruimte en kantine in het gebouw aanwezig.

Parkeren

Eigen terrein, Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

400 m

Bushalte

600 m

Treinstation

600 m

Centrum

1 km

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!