9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Zorgrunner (vakantiekracht)

    Regio Arnhem en NijmegenOnbekend0 - 36 uur13,65 - 14,29 bruto p/u
Solliciteer


Wil jij deze zomer het verschil maken?

Ben jij klaar om met zorg en aandacht onze bewoners een stralende dag te bezorgen? Die glimlach op hun gezicht, daar doe jij het voor! Word deze zomer een onmisbare zorgrunner bij Driestroom en geef ondersteuning waar het, het meest nodig is. Verdien een goed salaris, doe waardevolle werkervaring op en krijg een voldaan gevoel. Ervaring in de zorg is niet vereist, samen gaan we ontdekken waar jouw talenten liggen en stomen jou in vier avonden klaar voor de zorg. Klaar voor deze bijzondere uitdaging? Lees snel verder en meld je aan!

Als zorgrunner ben jij de held van de dag!

Als zorgrunner sta jij deze zomer paraat voor onze bewoners en bied je tegelijkertijd de hardwerkende zorg- en welzijnsmedewerkers ondersteuning. Of je nu helpt bij het opstaan en klaarmaken voor de dag, meehelpt bij de maaltijden, of gewoonweg een luisterend oor biedt tijdens een gezellig praatje, jouw aanwezigheid alleen al kan iemand zijn of haar dag maken.

Wat mag je verwachten als zorgrunner?

  • Een aantrekkelijk bruto uurloon tussen € 13,65 en € 14,29;
  • Toeslagen voor avond- en weekendwerk;
  • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Een flexibele baan die perfect te combineren is met je studie en privéleven;
  • Een gevoel van voldoening: jij doet écht iets goeds voor een ander;
  • Uitstekende begeleiding om jouw zorgrunner-reis soepel te laten verlopen;
  • Betaalde inwerkuren en een gedegen training in de basisvaardigheden van de zorg (vier avonden in april, mei of juni);
  • Een oproepcontract voor bepaalde tijd, met kans op verlenging.

Ben jij onze ideale zorgrunner?

Het lijkt je fantastisch om in de zorg te werken en écht het verschil te maken voor anderen. Daar krijg jij energie van! Met jouw geduld, doorzettingsvermogen en zorgzame karakter, ben jij dé persoon waar wij naar op zoek zijn. Ook ben je minimaal 18 jaar oud en beschikbaar tijdens de meivakantie en/of zomer voor minimaal drie weken. Ervaring in de zorg is geen vereiste, maar mocht je dit wel hebben, dan ben je uiteraard meer dan welkom om te reageren. Samen bekijken we hoe en waar we jouw vaardigheden het beste kunnen inzetten, ook voor na de zomerperiode.

Word jij onze nieuwe zorgrunner?

Meld je vandaag nog aan en klik op "solliciteer". Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sollicitaties@driestroom.nl we kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team van zorgrunners!

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.