8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Zelfstandig werkend kok

  BemmelMbo-332 - 38 uur2.674 - 3.325 bruto p/m
Solliciteer

Dit ga je doen

Je combineert het runnen van een keuken en het coachen van assistent-medewerkers, waarbij je jouw kennis en ervaring kunt inzetten. De medewerkers die je coacht hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, en jij mag helpen om deze afstand te verkleinen. Daarnaast zorg je er als zelfstandig werkend kok voor dat de keuken op de juiste manier wordt gerund, samen met het team van een sous chefkok, zelfstandig werkend kok, assistent-medewerkers en flexwerkers. Verder ga je:

 • Het (voor)bereiden van de gerechten. Je geeft aanwijzingen, coacht en bewaakt de kwaliteit en processen;
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de voorraad en de bestellingen;
 • Het opleiden, inwerken en coachen van je team;
 • Met jouw team zorg je voor de mise en place en uitgifte van de lunch en het diner. Hier hoort ook het opruimen en schoonmaken van de werkomgeving bij, volgens HACCP-methoden. Logisch toch?

Dit ben jij

Kwaliteit en gastvrijheid staan bij jou altijd bovenaan. Je hebt ervaring in de keuken als zelfstandig werkend kok en kunt, nadat je kennis hebt gemaakt met onze assistent-medewerkers, snel instappen. Stressbestendigheid is een van jouw beste eigenschappen. Met rust, structuur en duidelijkheid weet jij elke piek soepel te laten verlopen. Bovendien ben je in staat om snel te schakelen tussen de verschillende niveaus binnen de keuken en voel je je thuis in een coachende rol waarin je anderen weet te motiveren. Met jouw flexibele houding heb je geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden, werken in het weekend of op feestdagen.
Daarnaast beschik je over:

 • Een relevante mbo-opleiding op minimaal niveau 3;
 • Aantoonbare kennis van kooktechnieken en kennis van producten/ingrediënten;
 • Een certificaat sociale hygiëne of ben je bereid dit te behalen;

Hier kom je te werken

Bij DROOM! Bemmel draait alles om gastvrijheid en kwaliteit in ons unieke horecaconcept. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans verdient om mee te doen en te groeien.

Dit krijg je ervoor terug

Bij DROOM! vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Gastvrijheid staat bij ons voorop. Bij de lunch krijg je uiteraard een heerlijke kop soep en na werktijd is er altijd tijd voor een drankje. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €2.674 en maximaal €3.325, op basis van 38 uur per week (op basis van functiegroep 5 uit de Horeca cao);
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
 • 8% Vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting op je zorgverzekering;
 • Korting op onze gerechten en producten bij alle DROOM! locaties;
 • Fantastische personeelsuitjes.

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de sollicitatieknop!
Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Alyssa Davidson Descelles, bedrijfsmanager | tel. 0481-842 384 | alyssadavidsondescelles@bijdroom.nl

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.