8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Vervoersbegeleider

  ElstGecertificeerd6 uur2.082 - 2.821 bruto p/m
Solliciteer

Wil jij graag betekenisvol werk doen waarin jij in contact staat met mensen en een helpende hand kunt bieden? Ben jij beschikbaar tussen de 6 en 12 uur per week? Dan is de vacature voor vervoersbegeleider wellicht iets voor jou!


Dit ga je doen

Driestroom biedt groepsvervoer aan waarbij mensen begeleid worden die naar dagbesteding gaan op kind- en volwassenlocaties. Als vervoersbegeleider ben je aanwezig tijdens deze ritten om de mensen (met name met medische problematiek) in de gaten te houden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld mensen met epilepsie of andere in verschillende gradaties voorkomende geestelijke- en/of lichamelijke handicaps. De mensen die vervoerd worden, hebben tijdens de rit altijd een protocol mee, waardoor je kunt herkennen wat iemand voor zorg nodig heeft. Na afloop van de rit kom je op de locatie. Ook houd je je bezig met:

 • Het doorspreken van zaken die tijdens de rit zijn gebeurd met de groepsleiding;
 • Het inlichten van ouders wanneer nodig;
 • Het verrichten van licht medische handelingen, zoals pufjes en slijm weghalen. Hiervoor volg je een interne training.

Dit ben jij

Je bent iemand die rust uitstraalt en een hart voor mensen heeft. Je kunt goed omgaan met mensen die allemaal een andere zorgvraag hebben. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor de veiligheid van de mensen die je bij staat tijdens het vervoer, in samenwerking met de chauffeur. Je bent scherp en opmerkzaam op veranderingen of opmerkelijke zaken bij de mensen die vervoerd worden. Hiernaast:

 • Beschik jij over Rijbewijs B, of ben je in de gelegenheid met de fiets of het OV naar de locatie te komen;
 • Ben je beschikbaar tussen 07.00 en 09.00 uur, of tussen 14.45 en 16.15 uur (voor zowel de ochtend en de middag).

Hier kom je te werken

Als vervoersbegeleider werk je solistisch. Je ziet uiteraard wel de mensen van de locaties en de mensen die vervoerd worden. Onderling contact met andere vervoersbegeleiders komt niet snel voor. Je komt in een team te werken van 13 vervoersbegeleiders in totaal. Eén keer per jaar komen we als team samen voor een teamoverleg, waarbij je je collega's ontmoet. Ook wordt er één keer per jaar een teamuitje georganiseerd. Je ontmoet elkaar tijdens de jaarlijkse cursus én je kunt telefonisch of via WhatsApp contact met collega’s onderhouden. We proberen het contact onderling te bevorderen.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal FWG 20 € 2082 en maximaal €2821 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Bart Kraan, vervoerscoördinator 06 – 57 28 80 46.

Let op:Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.