9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

  ElstMBO-328 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij tot december 2024 beschikbaar en wil jij ambulante ondersteuning bieden aan mensen met een (vermoedelijk) licht verstandelijke beperking (LVB) en/of een persoonlijkheidsstoornis? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dit ga je doen


Je biedt ambulante ondersteuning met als doel de mensen die wij ondersteunen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Hierbij houden zij zelf de regie. Je hebt een eigen caseload en je werkt zelfstandig. Ook ontwikkel je vanuit een support gerichte basishouding initiatieven om de hulpvragen en toekomstverwachtingen van onze mensen inhoudelijk helder te krijgen. Verder ga je:

 • In samenspraak met de mensen die wij ondersteunen het zorgplan (Mijn Plan) opstellen, evalueren en bijstellen;
 • alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;
 • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;
 • een bijdrage leveren aan de regeltaken binnen het team.

Dit ben jij


Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Je kunt namelijk zelf beslissingen nemen en daar achteraf verantwoording over afleggen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en sociaal en communicatief vaardig. Verder heb je;

 • een afgeronde relevante mbo niveau 4 diploma;
 • rijbewijs B en een eigen auto is een pré;
 • ervaring met mensen die te maken hebben met drank, drugs en gokverslavingen, persoonlijkheidsstoornissen (ASS problematiek, ADHD) en LVG.

Hier kom je te werken


Bij Driekracht; de ambulante tak van Driestroom. Wij zijn de intermediair tussen onze cliënten en alle andere spelers of ‘aanbieders’ op die sociale kaart. We bouwen aan vertrouwen met aandacht, regelmaat en deskundigheid. We helpen onze cliënten weer op weg. Driekracht is actief in de brede regio van Arnhem en Nijmegen. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je er ervoor terug


We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2617 en maximaal € 3535 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Janneke Middel, persoonlijk begeleider ambulante zorg, 06 52 37 46 82. Of met Charalda van den Broek, teamcoach, 06 83 27 82 25.

Let op:

Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.