8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

(Tijdelijk) Begeleider Ouderen LVB

  NijmegenMBO-328 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

Je bent als begeleider communicatief sterk. Ook begrijp je (non-verbale) signalen van de bewoners als geen ander en kun je goed kleine geluksmomentjes creëren. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde relevante mbo diploma, bijvoorbeeld in de richting van Verzorgende IG en/of MZ (niveau 3 of 4) of Verpleging;
 • Kennis en heb je ervaring in verzorgende en verpleegkundige (basis)handelingen, dan wel de bereidheid om je daarin d.m.v. interne scholing te bekwamen;
 • Ervaring met activering in combinatie met begeleiden en verzorgen van bewoners met ouderdomsproblematiek. Dit is een pré.

Dit ga je doen

Je biedt dagelijkse ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze ouder wordende bewoners, waarbij je ingezet wordt in alle voorkomende diensten. Je neemt deel aan overleggen met het team en andere disciplines. Ook ga je:

 • Een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorgplan voor wat betreft de dagbesteding (Mijn Plan);
 • Alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;
 • Bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en signaleer je bijzonderheden;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken en daarmee ben je medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de locatie Nijevelt in Nijmegen op de 5e etage in een fris en dynamisch team (team Morgenster), waar humor en plezier een grote rol spelen. Nijevelt is een woonvorm met in totaal 39 bewoners met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 42 tot 85 jaar. De woonvorm bestaat uit twee etages (5 en 7) in een gebouw van Stichting Waalboog. Op de Morgenster wordt gemiddelde, intensieve zorg geboden aan de bewoners. Meer weten? Klik hier

In juni staat er een verhuizing in de planning naar de tijdelijke locatie voor de afdeling; Kalorama in Beek.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.617 en maximaal € 3.535 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Simone Hubert, teamleider, via 06 46 39 21 52 bereikbaar van maandag t/m donderdag. Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.