8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Teammanager

  ElstHbo36 uur3.694 - 5.370 bruto p/m
Solliciteer

Wil jij je graag inzetten voor hoogwaardige passende ondersteuning en behandeling voor kinderen en gezinnen? Wil jij teamleden en teams ondersteunen, zodat ze met veel plezier naar hun werk gaan en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen? In een fijne organisatie waar de mens en zorg centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen?

Als Teammanager ben je samen met de teams en gedragswetenschappers verantwoordelijk voor de observatie, diagnostiek en behandeltrajecten voor kinderen en gezinnen, onder andere binnen een aantal kindercentra. Je geeft leiding aan ongeveer 20 fte. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de teams en de bedrijfsvoering. Je draagt tevens bij aan de doorontwikkeling van ons ondersteuningsaanbod voor deze doelgroep. De jeugdzorg is altijd volop in beweging. Behoud van kwaliteit en betaalbaarheid is in deze context van verandering één van de belangrijke opdrachten voor de Teammanager. Daarnaast:

 • Lever je input aan en vertaal je het strategisch beleid naar plannen op tactisch- en operationeel niveau voor de locaties. En voor het gehele aanbod voor deze doelgroep samen met het team van teamleiders en gedragswetenschappers;
 • Ben je betrokken bij overstijgende thema’s in de bredere organisatie, waarbij je deelneemt in werkgroepen;
 • Onderhoud je contacten met interne- en externe samenwerkings- en contractpartners en andere netwerken;
 • Is het belangrijk dat je graag je tanden zet in complexere uitdagingen;
 • Ben je in staat om echt in contact te zijn met kinderen, gezinnen, teamleden en collega’s en stelt hen centraal in alles wat je doet.

Dit ben jij

Als Teammanager beschik je over goede sociale vaardigheden op het gebied van tact, motiveren, luisteren, bijsturen, overwinnen van weerstanden en inlevend vermogen. Daarnaast ben jij initiatiefrijk, ondernemend en zelfstandig. Je kunt op een coachende manier leiddinggeven. Je bent in staat tot situationeel leiderschap. Waarbij jij je kunt aanpassen aan wat de locatie, het team van medewerkers en de kinderen nodig hebben. Competenties als ondernemerschap en eigenaarschap passen bij jou en je durft ‘out of the box’ te denken. Verder ben je in staat om regelruimte te creëren binnen heldere kaders en verantwoordelijkheden. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding of hbo werk- en denkniveau én ruime ervaring als leidinggevende;
 • Meerdere jaren relevante leidinggevende werkervaring en projectervaring in de zorg;
 • Aantoonbare werkervaring en theoretische kennis van- en met de zorg rondom het jonge kind en gezinnen;
 • Kennis van het sociaal domein, aanbesteding en onderwijs;
 • Een rustig karakter waarbij je structuur en continuïteit biedt en grenzen kunt stellen.

Hier kom je te werken

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en bevlogen team van ongeveer zeven leidinggevenden, waarbij je verantwoording aflegt aan de directeur van de kolom Kind, Jeugd en Gezin (KJG). Centraal in de dienstverlening staat onze visie op Alledaags Geluk. Wij helpen kinderen, jongeren, volwassenen gezinnen met een ondersteuningsvraag adequaat en op maat, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij. Binnen Driestroom hebben we zes kinderdagcentra voor kinderen met een ondersteuningsvraag. De ondersteuningsvragen variëren per kind en de locaties zijn geclusterd naar doelgroep; verstandelijke beperkingen, ASS problematiek en normale begaafdheid. Zo is iedere locatie uniek. De locaties bevinden zich in regio Arnhem-Nijmegen. Als teammanager ben je breed inzetbaar in onze hele organisatie.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €3.694 en maximaal €5.370 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG 60, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Carin Oostendorp, 06 57 70 46 41

Let op: De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid. Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.