8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Stage aanvraag

  Regio Arnhem en NijmegenMiddelbaar onderwijs36 uur
Solliciteer

Wil je ervaring opdoen binnen jouw vakgebied én bijdragen aan het alledaags geluk van de mensen die wij ondersteunen? Kom stage lopen bij Driestroom!

Jouw stage

Je kunt stage lopen op een van onze woon- en dagbestedingslocaties, bij het expertisecentrum en bij de ondersteunende afdelingen op het centraal bureau. Zo kun je ervaring opdoen binnen de zorg, maar ook ervaring opdoen binnen diverse staf afdelingen zoals HR en marketing & communicatie.

De mensen die wij ondersteunen vallen binnen diverse doelgroepen. Denk aan mensen met een licht verstandelijke beperking tot meervoudig beperkte mensen, autisme en andere bijkomende problematiek. Daarnaast hebben we verschillende afdelingen en vinden we altijd een stageplek die goed bij je past! Tijdens je stage krijg je begeleiding van een Driestroom medewerker op de betreffende locatie. Jouw werkbegeleider zorgt ervoor dat je wordt ingewerkt, kijkt mee met de opdrachten vanuit jouw school en geeft je feedback waar nodig.

Dit ben jij

Je bent gedreven en een tikkeltje eigenwijs. Jouw hart gaat sneller kloppen van onze doelgroep. Je bent leergierig en je zet je in voor het alledaags geluk voor de mensen die wij ondersteunen. Daarnaast:

 • Volg je een mbo-, hbo-, of wo-opleiding;
 • Heb je affiniteit met onze doelgroep en kun je je vinden in onze visie van alledaags geluk. Alledaags geluk (driestroom.nl)

Dit krijg je ervoor terug

Bij Driestroom vinden we werkgeluk heel belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor onze stagiairs. Je bent een gelijkwaardige collega die deel uitmaakt van het team. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om zo veel mogelijk ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen als professional. Daarnaast bieden we:

 • Een mooie stagevergoeding conform de cao-gehandicaptenzorg;
 • Een werkbegeleider op de locatie waar je komt te werken;
 • Een leerzame en interessante stageplek waar je ervaring op kunt doen;
 • Werkervaring in een organisatie met een unieke visie op zorg.

Stuur ons je motivatiebrief

We vinden het belangrijk dat jij bij ons op de juiste plek terecht komt. Daarom hebben we een aantal gegevens van je nodig, zodat we een ultieme match kunnen maken. Hierbij helpt het, als je in jouw motivatiebrief aangeeft:

 • Op welke school je zit;
 • Welke studie je volgt en in welk leerjaar je zit;
 • Vanaf wanneer je stage wilt lopen, voor hoeveel uur in de week en gedurende welke periode;
 • Wat jouw voorkeur heeft voor een doelgroep/plek in de organisatie;
 • Ook willen we weten wanneer je stage moet lopen.

Solliciteer!

Lijkt het je leuk om bij Driestroom stage te lopen? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast? Maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze praktijkopleiders, Bouwkje 06 10 35 10 57 of Sandra 06 53 16 31 68. Of via e-mail: praktijkleren@driestroom.nl"praktijkleren@driestroom.nl

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.

Meer weten over onze stagemogelijkheden?Onze praktijkopleiders helpen je graag verder