8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Secretaresse Observatie & Diagnostiek en behandelcentrum

  ElstMBO-324 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil je werken voor een zorgorganisatie die er toe doet? Zoek jij een brede, ondersteunende rol als secretaresse in een dynamische omgeving? Ben je een aanpakker, leg je makkelijk verbinding en ben je nauwkeurig? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Als secretaresse ondersteun je het team ‘Observatie en Diagnostiek (O&D) en het behandelcentrum’ en daarmee ben je verantwoordelijk voor het inplannen van de multidisciplinaire onderzoeken bij kinderen van 2-6 jaar. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit plannen en organiseren, het voorbereiden van vergaderingen en bijeenkomsten, en het opvolgen van taken die hieruit voortkomen. Je levert ook een grote bijdrage aan het Alledaags Geluk van jouw collega’s! Daarnaast houd jij je bezig met:

 • Complex agendabeheer;
 • Het notuleren en uitwerken van overleggen;
 • Prioritering en structurering aanbrengen in de informatiestroom.

Dit ben jij

Je bent een gedreven secretaresse die gestructureerd en zorgvuldig werkt. Daarbij voel je haarfijn aan wat er nodig is om je team optimaal te ondersteunen. Je bent zelfstandig, maar je kunt ook goed in teamverband werken. Voor het team Observatie en Diagnostiek is het van belang dat je je het werkproces snel eigen kunt maken, snel kunt schakelen en mee kunt in de vele veranderingen binnen dit werkproces. Je beschikt over goede communicatievaardigheden naar ouders, collega’s uit alle disciplines en naar derden.

Verder ben je proactief, daadkrachtig, en signaleer jij wanneer het nodig is bij te springen bij je collega’s. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving met steeds wisselende prioriteiten. Verder heb je:

 • Een mbo diploma én ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van MS Office, waarbij specifieke kennis van Outlook, Sharepoint, Teams en digitaal archiveren een pré is;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Werkdagen en tijden zijn in overleg; flexibiliteit hierin is wenselijk.

Hier kom je te werken


Je standplaats is Driestroom Centraal Bureau in Elst. We werken hybride, wat betekent dat er ook vanuit huis wordt gewerkt. Je bent onderdeel van het team Kind Jeugd en Gezin en valt organisatorisch in het team Driestroom Expertise Centrum. Samen lever je dagelijks een belangrijke bijdrage aan een goedlopend werkproces. Je komt in een uitdagende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid, waarin je jezelf nog verder kunt ontwikkelen!

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.338 en maximaal € 3.294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz).
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract met eventueel uitzicht op een vast contract;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!
Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Anoesjka Rudge, Teamleider, via 06 51 75 85 08.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.