9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

HR-Businesspartner

  ElstHBO32 - 36 uur3.694 - 5.370 bruto p/m
Solliciteer

Voel jij je thuis bij een organisatie, waarin alledaags geluk voor de mensen die wij ondersteunen en onze medewerkers voorop staat? Ben jij een stevige gesprekspartner voor de leidinggevenden om gezamenlijk de personeels- en organisatievraagstukken aan te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als HR-Businesspartner ben je vraagbaak, adviseur, coach en stevige gesprekspartner voor je collega’s bij Driestroom- en de franchiseorganisatie. Je bent in staat om advies te geven over allerlei personeels- en organisatievraagstukken aan medewerkers, leidinggevenden en MT. Van jou wordt verwacht dat je verantwoordelijkheid neemt voor specifieke thema’s, zoals het vertalen van diverse (externe) ontwikkelingen naar Personeel & Ondersteuning (P&O) beleid, het (door)ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, duurzaam aantrekken en behouden van medewerkers en het toepassen en ontwikkelen van innovatieve manieren om het werk te organiseren. Daarnaast:

 • Ben je iemand die beschikt over een hands- on mentaliteit;
 • Denk je mee op tactisch- en strategisch niveau;
 • Signaleer je knelpunten en verbeterpunten in het huidige personeelsbeleid en formuleer je beleids- en/of procesverbeteringsvoorstellen;
 • Beweeg je makkelijk door de organisatie en ben je in staat om mensen te enthousiasmeren.

Dit ben jij

Je stelt mensen snel op hun gemak, waardoor ze zich veilig en gehoord voelen. Het is jouw tweede natuur om op een professionele en creatieve manier in mogelijkheden te denken. Je bent gezond nieuwsgierig, enthousiast en vakinhoudelijk sterk. Verder heb jij:

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • 3-5 Jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met projectmanagement en sturen op data;
 • Het lef om op een constructieve manier tegen de stroom in te gaan als een ‘kritische vriend’ en geef je gevraagd- en ongevraagd advies;
 • Een sterk ontwikkelde bedrijfssensitiviteit. Je voelt haarfijn aan welke belangen er zijn op individueel en organisatorisch niveau en gaat hier proactief en integer mee om.

Hier kom je te werken

Je standplaats is het Centraal Bureau in Elst. Tot aan de zomer ‘24 wordt dit kantoor verbouwd. Na de opening werken we in een nieuwe werkomgeving waarin hybride werken de norm is. Je komt te werken bij het onderdeel Staf en Advies van de afdeling P&O die bestaat uit 4 HR-businesspartners, een teamleider PSA en Planbureau, een adviseur Leren en Ontwikkelen en een strategisch HR-adviseur. De totale afdeling bestaat uit 30 bevlogen collega’s, die hun werk met passie uitvoeren. Er wordt vanuit verschillende disciplines samengewerkt, waarin onderlinge verbinding en een goede sfeer belangrijk zijn.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom voorop. Samen met jou kijken we, hoe we jou in je ontwikkeling kunnen supporten en hoe wij jouw talent tot uiting kunnen laten komen. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €3.694 en maximaal €5.370 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 60, cao-ghz);
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet en fietsplan).

Solliciteer!

Klik op de solliciteerknop! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Dimitri van Overbeek, manager Personeel & Organisatie, tel. 06-10 95 57 24.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.