9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Persoonlijk Begeleider Volwassenen LVB

  NijmegenMBO-428 - 28 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider, die ons eveneens enthousiaste en betrokken, team voor 28 uur per week wil komen versterken. Wij zijn een locatie die ondersteuning biedt aan (jong) volwassenen met licht tot matige verstandelijke beperking, aan de Oude Graafseweg in Nijmegen.


Dit ga je doen

Je hebt de regie over het opstellen van het individuele begeleidingsplan (Mijn plan) en voert alle werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan. Daarnaast ga jij:

 • vanuit een supportgerichte basishouding onze bewoners begeleiden en verzorgen, zowel individueel als in groepsverband;
 • structuur en continuïteit aanbieden en stelt hierbij de mens centraal;
 • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • samenwerken met de schaduwbegeleider (vaste afspraak).


Dit ben jij

Je treedt met respect naar buiten en je bent in staat oplossingen te accepteren die afwijken van je eigen normen en waarden. Autonoom en daadkrachtig handelen én zelfstandig werken zijn jou niet vreemd. Ook beschik je over een hoge taakverantwoordelijkheid, kun je beslissingen nemen en hierover verantwoording afleggen. Daarnaast is het van belang dat je:

 • een afgeronde relevante mbo-4 zorgopleiding hebt;
 • aantoonbare kennis en ervaring hebt op het gebied van autisme, verslavingsproblematiek en zorg gerelateerde casuïstiek;
 • zelfstandig te werk kunt gaan, creatief bent en initiatief toont.


Hier kom je te werken

Woonlocatie Oude Graafseweg ligt in de Nijmeegse wijk Heseveld op het voormalig kloosterterrein De Boskapel. Hier wonen 29 mensen in de leeftijd van 30 tot 80 jaar. Allen hebben ze een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme (ZZP 3, 4 en 6). Op de Oude Graafseweg wonen zij samen zelfstandig. De woon accommodatie bestaat uit 29 individuele appartementen en 4 ontmoetingsruimtes, waar bewoners vrijblijvend gebruik van kunnen maken. De mensen ontvangen ondersteuning vanuit hun eigen appartement. Meer weten? Klik dan hier.


Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal €2.617 en maximaal €3.535 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40 (cao-ghz);
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer

Spreekt deze baan je aan en is het de ideale stap in jouw carrière? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Daniël van den Brink, teamleider, via 06-51 47 42 46. De vacature is intern en extern bekendgemaakt, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

Let op: De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.