8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Persoonlijk Begeleider senioren/volwassenen (zorgintensief)

  HuissenMBO-432 uur2.766 - 3.861 bruto p/m
Solliciteer

Heb jij affiniteit met de doelgroep senioren met een verstandelijke beperking? Wil jij bijdragen aan de zorg met jouw eigen kijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als persoonlijk begeleider bij Driestroom werk jij aan het dagelijks geluk van de bewoners én jouzelf! Je biedt dagelijks ondersteuning ten aanzien van de begeleiding, verzorging en verpleging van de bewoners. Jij handelt vanuit een support gerichte basishouding om de hulpvragen, mogelijkheden en wensen van de bewoners helder te krijgen. In samenspraak met de bewoner en gedragskundige stel je het begeleidingsplan op. Jij houdt de helicopterview over de begeleidingsplannen en draagt zorg voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners. Je bent samen met je collega’s de spin in het web van alle organisatorische en zorginhoudelijke vragen. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten;
 • Samenwerken met het sociale netwerk van de bewoners;
 • Het coachen van begeleiders. Hierbij zoek je continue de afstemming tussen hen, de teamleider en de gedragskundige;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Dit ben jij

Je bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent bij mensen die dit niet altijd zelf kunnen aangeven. Jij bent iemand die flexibel inzetbaar is en het gedrag van de bewoners kan lezen. Je neemt de bewoner met zijn of haar wensen en mogelijkheden als uitgangspunt om je handelen vorm te geven. Je kan goed in teamverband werken en neemt de verantwoordelijkheid voor de op te pakken teamtaken. Je werkt zelfstandig en handelt daadkrachtig. Het leveren van ondersteuning bij de ADL en soms fysiek (zware) zorg ga jij niet uit de weg. Verder heb jij:

 • Een mbo 4- of hbo-diploma in de richting van verpleegkunde (BIG-geregistreerd) of geriatrische/psychiatrische problematiek (bijvoorbeeld: social work);
 • Bij voorkeur ervaring in het begeleiden en (verpleegkundig) verzorgen van bewoners met ouderdomsproblematiek en eventueel bijkomende (psychiatrische/geriatrische) klachten.

Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken

Je gaat werken in het sfeervolle gebouw van Loovelden in Huissen met 16 andere collega’s en daarnaast vrijwilligers. Op de derde etage ligt Loovelden 3. Een locatie waar zorg op maat wordt geboden en er aandacht is voor de behoeften & mogelijkheden van de bewoners. Hoewel de begeleiding altijd kijkt naar wat de bewoner zelf nog kan, ligt de focus bij de oudere bewoners niet meer op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Deze ligt op het bieden van een ontspannen, prettige en rustige dag. Binnen onze locatie wordt 24 uur nabijheid geboden in de vorm van slaapdiensten/waakdiensten, zodat direct ingespeeld kan worden op individuele zorg en begeleidingsvragen. Daarnaast creëren we een veilige, huiselijke en vertrouwde sfeer en een omgeving waarin aandacht, betrokkenheid, warmte en geduld een grote rol spelen. In de relatie met bewoners zijn we bewust bezig met de bijdrage voor het Alledaags geluk. Meer weten over de locatie? Klik dan hier!

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom voorop. We bieden je een ruim aanbod aan interne trainingen en cursussen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2766,- en maximaal € 3861,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 45, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je al wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Kim de Hair, teamleider, 06 16 14 66 63.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan in je ongewenste mail terechtkomen.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.