8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Persoonlijk Begeleider Jongvolwassenen ASS

    BemmelMbo-428 - 36 uur2.821 - 3.938 bruto p/m
Solliciteer

Heb je een zorghart en affiniteit met jongvolwassenen met een autismespectrumstoornis en normale intelligentie? Wil jij bijdragen aan de zorg met jouw eigen kijk? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als persoonlijk begeleider bij Driestroom werk jij aan het dagelijks geluk van de bewoners én jouzelf. Jij bent samen met jouw collega’s de schakel tussen alle organisatorische en zorginhoudelijke vragen. Je stelt individuele zorgplannen op en biedt begeleiding. Zowel één op één als in groepsverband. Kortom; je biedt ondersteuning in de dagelijkse woon- en werksituatie van de bewoner. Daarnaast houd je je bezig met:

  • Bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten;
  • Samenwerken met het sociale netwerk van de bewoners;
  • Het coachen van begeleiders. Hierbij zoek je continue de afstemming tussen hen, de teamleider en de gedragskundige;
  • Een bijdrage leveren aan de regeltaken en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Dit ben jij

Jij bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent bij mensen die dit niet altijd zelf kunnen aangeven. Je hebt affiniteit met jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis en normale intelligentie. Dankzij jouw helikopterview behoud je het overzicht in de meest hectische en complexe situaties. Je werkt goed in groepsverband, maar ook zelfstandig. Ook handel jij daadkrachtig. Verder heb jij:

  • Een relevante mbo-niveau 4 diploma;
  • Aantoonbare ervaring en theoretische kennis van- en met deze doelgroep;
  • Werkervaring binnen begeleid en/of beschermd wonen.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op onze locatie Hofstede, midden in Bemmel. Hier wordt woonruimte en begeleiding aan 22 volwassenen met een autismespectrumstoornis (ASS) en normale intelligentie aangeboden. Meer weten? Klik dan hier!

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:
• Een salaris van minimaal € 2821,- en maximaal € 3938,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 45, cao-ghz) afhankelijk van opleiding en ervaring. Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
• Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
• Eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Reiskostenvergoeding;
• Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Mariska Bisschops (teamleider), 06 13 88 21 82.

Let op:
Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan in je ongewenste mail terechtkomen.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.