8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Open Sollicitatie

  Regio Arnhem en NijmegenMbo-3
Solliciteer

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het alledaags geluk van de mensen die wij ondersteunen? Heb jij een passie voor zorg en welzijn? Solliciteer dan bij Driestroom en ontdek de mogelijkheden!

Jouw rol

Bij Driestroom kun je aan de slag binnen verschillende werkvelden. Of je nu geïnteresseerd bent in directe zorgverlening op onze woon- en dagbestedingslocaties, of liever wilt bijdragen aan de ondersteunende functies op ons centraal bureau in Elst, zoals HR, marketing en communicatie of een administratieve functie. Bij ons vind je een werkplek die bij jou past.

Onze organisatie biedt zorg en ondersteuning aan diverse doelgroepen, van mensen met een licht verstandelijke beperking tot mensen met een meervoudige beperking en autisme. Wij zorgen ervoor dat je werkplek goed aansluit bij jouw opleiding en interesses. Tijdens je werk ontvang je begeleiding van ervaren Driestroom-medewerkers, die je ondersteunen en feedback geven waar nodig.

Dit ben jij

Je bent gedreven, nieuwsgierig en hebt een hart voor onze doelgroep. Je wilt graag leren en bijdragen aan het alledaags geluk van de mensen die wij ondersteunen, maar ook voor jezelf. Verder:

 • Ben je op zoek naar een functie als zorgverlener of in één van onze ondersteunende (staf)functies;
 • Heb je affiniteit met onze doelgroep en kun je je vinden in onze visie van alledaags geluk;
 • Ben je bereid om je vaardigheden en kennis in te zetten voor het welzijn van anderen.

Dit krijg je ervoor terug

Bij Driestroom staat werkgeluk centraal. Je wordt gezien als een volwaardige collega en krijgt de kans om je professioneel te ontwikkelen. Wij bieden:

 • Een passend salaris conform de cao-gehandicaptenzorg;
 • Begeleiding van een werkbegeleider op jouw locatie;
 • Een leerzame en uitdagende werkplek;
 • Waardevol werk binnen een organisatie met een unieke visie op zorg.

Sollicitatieproces

We willen ervoor zorgen dat jij op de juiste plek terechtkomt. Daarom vragen we je om in je motivatiebrief het volgende te vermelden:

 • Ben je opzoek naar een zorgfunctie of één van onze ondersteunende (staf)functies?
 • De studie die je gevolgd hebt;
 • Het aantal uren per week dat je wilt werken;
 • Jouw voorkeur voor een doelgroep of andere specifieke plek binnen onze organisatie.

Solliciteer!

Ben je enthousiast over het werken bij Driestroom? Klik dan op de solliciteerknop en stuur ons je motivatiebrief en cv.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Lukas (06 81928327) of Bartina (06 10178156) of stuur een e-mail naar sollicitaties@driestroom.nl

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.