9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Nachtdienstmedewerker

  WijchenMBO-324 - 36 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij iemand die het fijnst werkt in de nachten? Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil je graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen


Als begeleider nachtzorg ben je in de nacht verantwoordelijk voor de rust, veiligheid en noodzakelijke zorg van de bewoners (20) binnen de locatie. Tijdens de waakdiensten die je werkt, heb je afwisselende taken (b.v. het lopen van rondes, dwalende bewoners naar hun kamer begeleiden, praktische taken uitvoeren, waar nodig afstemming met collega’s Luciver en overleg met huisartsenpost bij signalen / zorgen).

Daarnaast kan er door bewoners vanuit andere locaties, middels digicontact, een hulpvraag komen. Ook dan is jouw advies en hulp op afstand nodig. Indien het bezoeken van de bewoner noodzakelijk is, kun je de calamiteitendienst inschakelen.

Dit ben jij


Je bent als begeleider communicatief sterk. Ook begrijp je (non-verbale) signalen van de bewoners als geen ander en kun je waar mogelijk en gewenst kleine geluksmomentjes in de nacht creëren. Je bent flexibel inzetbaar wat betreft het werken in de nachten en je beheerst over een grote mate van zelfstandigheid en taakverantwoordelijkheid. Verder beschik je over:

 • Een afgerond mbo-3 diploma (verzorgende IG), met bij voorkeur ervaring in de verpleegkunde, of een mbo-4 verpleegkundige opleiding;
 • Kennis en ervaring van verzorgende en medische (basis)handelingen (stoma, diabetes, katheter enz.) dan wel de bereidheid om je daarin d.m.v. interne scholing te bekwamen;
 • Daadkracht en hoge mate van zelfstandigheid;
 • Affiniteit met de doelgroep ouderen en/of licht verstandelijk beperkte mensen.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de locatie La Verna, een prachtige nieuwbouw locatie voorzien van de laatste snufjes rondom domotica. Op de locatie en binnen het team vinden we humor, plezier en in contact zijn belangrijk. La Verna in Wijchen bestaat uit 90 appartementen, daarvan zijn er 70 voor bewoners van ouderenzorgorganisatie LuciVer en 20 voor onze ouder wordende bewoners. Wij werken nauw samen met LuciVer als het gaat om gepaste ouderenzorg. LuciVer heeft een eigen nachtbezetting, maar waar nodig overleggen & helpen we elkaar. Meer weten? Klik dan hier!

Dit krijg je er ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2617 en maximaal € 3535 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Of wil je sfeerproeven op locatie onder het genot van een kop koffie of thee? Neem gerust contact op met Kim de Hair, teamleider, via 06-16 14 66 63.

Let op! Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.