8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Nachtdienstmedewerker

  WijchenMbo-324 - 36 uur2.672 - 3.606 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij iemand die graag flexibel werkt? Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil je graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als nachtdienstmedewerker ben je in de nacht verantwoordelijk voor de rust, veiligheid en noodzakelijke zorg van de bewoners (20) binnen de locatie. Tijdens deze waakdiensten heb je afwisselende taken. Verder:

 • Begeleid je bewoners naar hun kamer;
 • Stem je waar nodig af met collega's van LuciVer;
 • Overleg je met huisartsenpost bij signalen / zorgen en schakel je de calamiteitendienst in indien nodig;
 • Heb je contact met bewoners vanuit andere locaties via digicontact.

Dit ben jij

Je bent als begeleider communicatief sterk. Ook begrijp je (non-verbale) signalen van de bewoners als geen ander en kun je, waar mogelijk en gewenst, kleine geluksmomentjes in de nacht creëren. Je bent flexibel inzetbaar wat betreft het werken in de nachten en je beheerst over een grote mate van zelfstandigheid en taakverantwoordelijkheid. Verder beschik je over:

 • Een afgerond mbo-3 diploma (verzorgende IG), met bij voorkeur ervaring in de verpleegkunde, of een mbo-4 verpleegkundige opleiding;
 • Kennis en ervaring van verzorgende en medische (basis)handelingen (stoma, diabetes, katheter enz.) dan wel de bereidheid om je daarin d.m.v. interne scholing te bekwamen;
 • Affiniteit met de doelgroep ouderen en/of licht verstandelijk beperkte mensen.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de locatie La Verna, een prachtige nieuwbouw locatie in Wijchen voorzien van de laatste snufjes rondom domotica. Op de locatie en binnen het team zijn humor, plezier en in contact zijn belangrijk. La Verna bestaat uit 90 appartementen, daarvan zijn er 70 voor bewoners van ouderenzorgorganisatie LuciVer en 20 voor onze ouder wordende bewoners. Wij werken nauw samen met LuciVer als het gaat om gepaste ouderenzorg. LuciVer heeft een eigen nachtbezetting, maar waar nodig overleggen en helpen we elkaar. Meer weten? Klik dan hier!

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2672 en maximaal € 3606 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Of wil je sfeerproeven op locatie onder het genot van een kop koffie of thee? Neem gerust contact op met Kim de Hair, teamleider, via 06-16 14 66 63.

Let op! Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.