8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Logopedist

  ElstHbo32 - 36 uur3.217 - 4.712 bruto p/m
Solliciteer


Ben jij voor minimaal 4 dagen (uren kunnen we altijd bespreken) beschikbaar en werk jij graag vraag- en kindgericht? Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen en heb jij een groot inlevingsvermogen? Dan zijn wij voor onze zwangerschapsverloven opzoek naar jou!

Dit ga je doen

Je voert logopedisch onderzoek uit en stelt diagnoses. Je stelt een logopedisch behandelplan op en voert behandelingen uit. Je traint en stimuleert vaardigheden bij kinderen op het gebied van communicatie, taal en spraak door middel van individuele behandelingen. Daarnaast:

 • Overleg je met ouders, begeleiders, gedragskundigen en andere deskundigen (intern en extern);
 • Ben je in staat verschillende behandelmethodes toe te passen.

Dit ben jij

Je hebt als logopedist een dienstverlenende instelling en bent in staat om zelfstandig te werken in een dynamische omgeving. Je hebt ervaring met het behandelen van kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, gedrags- en of ontwikkelingsproblemen. Je maakt gebruik van visualisering ter ondersteuning van de communicatie. Verder heb je:

 • Een hbo diploma richting logopedie;
 • Een registratie in het Kwaliteitsregister voor Paramedici;
 • Kennis en ervaring met Intramed of een soortgelijk programma;
 • Ervaring met pre-verbale logopedie, dit is een pré;
 • Ervaring met eerstelijnszorg, dit is een pré.

Hier kom je te werken

Je komt te werken bij het Driestroom Expertisecentrum (DEC). Het team van Driestroom bestaat uit artsen, gedragsdeskundigen, GZ-psychologen en therapeuten. De therapeuten zijn werkzaam binnen wonen en dagbehandeling voor kinderen en/of volwassenen met een beperking, maar ook op externe locaties, zoals scholen voor special onderwijs.

Het gaat om een zwangerschapsvervanging op de Talita Koemi school in Nijmegen. Voor een periode van september 2024 tot en met februari 2025.

Dit krijg je er ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 3.217 en maximaal € 4.712 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 55, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Anoesjka Rudge, teamleider, via 06 51 75 85 08.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.