8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Flexmedewerker

  Regio Arnhem en NijmegenMbo-32.258 - 3.198 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij flexibel en wil jij graag zelf bepalen wanneer je werkt met een doelgroep naar keuze? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als flexmedewerker werk jij op basis van een 0-uren contract op verschillende locaties met diverse doelgroepen aan het dagelijks geluk van de bewoners én jouzelf. Je valt tijdelijk in voor vast personeel. Vanuit een supportgerichte basishouding verzorg, begeleid en stimuleer jij de bewoners. Vaak is er volledige zorgovername nodig. Dit bied jij de bewoners zowel individueel als in groepsverband. Afhankelijk van de doelgroep bestaan jouw werkzaamheden verder uit: Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Het ondersteunen in de dagelijkse activiteiten zoals koken, spelletjes doen en wandelen;
 • Zorgintensieve taken, zoals het werken met tilliften, uit bed halen, ondersteunen met douchen en voeding geven;
 • Het bieden van nabijheid.

Dit ben jij

Je hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Je bent een leergierig en nieuwsgierig type die bereid is om passende (bij)scholing te volgen. Op een proactieve manier pak jij de dingen aan.

Verder zoeken wij iemand die beschikt over:

 • Een afgeronde en relevante mbo-opleiding op minimaal niveau 3 of in het bezit is van een propedeuse certificaat van een relevante hbo-opleiding;
 • Enige kennis en ervaring met het verrichten van verzorgende en medisch verpleegkundige handelingen;
 • Fysiek in staat is om de volledige zorg van de bewoners over te nemen.

Hier kom je te werken

Een woongroep, dagbesteding/werkpost of kindercentrum kan een plek zijn waar jij als flexmedewerker komt te werken. Bekijk hier al onze locaties.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €2338 en maximaal €3294 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en wil je jouw eigen rooster bepalen? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Wendy Rahman en Tineke van Grinsven, 0481 36 60 55.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Let op:Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terechtkomen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.