9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Consulent Driestroom in Contact

  Centraal Bureau, ElstHBO32 - 36 uur2.986 - 4.712 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij goed in het onderhouden van contacten met mensen die wij ondersteunen en onze locaties? Wil jij graag bijdragen aan het in - door en uitstroomproces? En heb jij ervaring met de doelgroep volwassenen (met een ondersteuningsvraag)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als consulent coördineer en ondersteun je op afstand de in-, door- en uitstroom van bewoners. Je zorgt voor het matchen van de vraag van de bewoner met het aanbod van de locaties. Je draagt zorg voor een juiste financiering en de daarbij behorende administratieve afhandeling. Verder:

 • Onderhoud je contacten met bewoners, verwanten en verwijzers;
 • Sta je in contact met de locaties en draag je zorg voor een tijdige en juiste afhandeling van diverse vragen rondom de bedrijfsvoering;
 • Signaleer je knelpunten in de bedrijfsvoering.

Dit ben jij

Je hebt een gezonde dosis humor, een super schakelvermogen en bent in staat om in een dynamische werkomgeving het overzicht te behouden. Je bent in staat om administratieve financiële taken uit te voeren, afgewisseld met in-, door- en uitstroomvragen. Je bent communicatief vaardig, hebt een groot inlevingsvermogen en het onderhouden van contacten gaat je goed af. Daarnaast is het van belang dat je:

 • In het bezit bent van een relevante hbo-opleiding zoals bijvoorbeeld maatschappelijk werk & dienstverlening of bedrijfskunde;
 • Kennis hebt van wet- en regelgeving binnen de zorgsector, met name de WLZ;
 • Bij voorkeur ervaring hebt met de doelgroep volwassenen (met een ondersteuningsvraag).

Hier kom je te werken

Je komt te werken op onze locatie Centraal Bureau in Elst en je kunt deels vanuit huis (hybride) werken. Je gaat werken in het enthousiaste team Wonen, Werk en Ondersteuning. Dit team bestaat uit 5 betrokken consulenten die dagelijks werken aan goede financiële en deels inhoudelijke randvoorwaarden.

Het team Wonen, Werk en Ondersteuning is onderdeel van Driestroom in Contact. Driestroom in Contact vervult een centrale rol in de bedrijfsvoering. Dat wil zeggen het regelen en inregelen van financieringen en op afstand verantwoordelijkheid dragen voor de regie en coördinatie van in-, door- en uitstroom. De consulent onderhoudt contacten met de locaties, aanmelders en de samenwerkingspartners.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.986 en maximaal € 4.712 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 50-55 cao-ghz).
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt deze baan je aan en is het de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Emmy van Lieshout 06-57523906.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.