9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider Volwassenen EMB (zorgintensief)

  ArnhemMBO-320 - 32 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Vind jij het belangrijk dat mensen met een ernstig meervoudige beperking(EMB) de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en is het voor jou een leuke uitdaging om hieraan bij te dragen? Dan ben jij de perfecte kandidaat!


Dit ga je doen

Je biedt dagelijkse ondersteuning, begeleiding en verzorging aan onze bewoners. Als begeleider zorgintensief maak je deel uit van het resultaatverantwoordelijk team en stem je alles nauwkeurig af met de persoonlijk begeleider. Ook ontvang je (waar nodig) coaching van de teamleider. Daarnaast:

 • Lever je een bijdrage aan het opstellen van het individuele (zorg)plan;
 • Voer je alle werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde plan;
 • Stimuleer je de mensen die wij ondersteunen om deel te nemen aan activiteiten (waarbij je bijzonderheden kunt signaleren);
 • Onderhoud je contact met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Lever je een bijdrage aan de regeltaken op de afdeling.

Dit ben jij

Je bent een aanpakker met een goed inlevingsvermogen en een warm hart. Het is belangrijk om te kunnen aanvoelen wat belangrijk is voor de bewoners en dat in de dagelijkse contactmomenten toe te passen. Je vindt het een uitdaging om belangrijke zaken te signaleren en daarop meteen actie te ondernemen (bijvoorbeeld medisch complexe zaken). Je staat met beide benen op de grond en je komt je afspraken na. Verder ben je:

 • In het bezit van een afgeronde relevante mbo-niveau 3 diploma, bijvoorbeeld in de richting van verzorgende IG of maatschappelijke zorg;
 • Bekend met methodieken van het LACCS;
 • Bekend met EMB;
 • Iemand die graag samenwerkt en zo bijdraagt aan de ontwikkeling van het team als ook aan de ontwikkeling en het welzijn van de bewoners.

Hier kom je te werken

Je bent werkzaam op de 1e verdieping van woonvorm De Wikke (Wikke wonen 1). De Wikke is een eigentijds woon- en dagbestedingsproject gevestigd in een multifunctioneel gebouw waar dagbesteding en wonen wordt gecombineerd. In totaal zijn er 14 bewonersplaatsen waar 24-uurs zorg en begeleiding wordt geboden. Binnen de woonvorm creëren we een veilige, huiselijke en vertrouwde sfeer en een omgeving waarin aandacht, betrokkenheid, warmte en geduld een grote rol spelen. In de relatie met bewoners zijn respect, gelijkwaardigheid en openheid belangrijke uitgangspunten. Meer weten? Klik hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2617,- en maximaal € 3535,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder een tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op "Solliciteer"!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Mathijs Pouwelsen, via 06 52 43 17 97.

Let op: de correspondentie kan in je ongewenste mail terechtkomen.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.