8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider ZBO

  Regio Arnhem en NijmegenMBO-323 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil jij binnen een schoolsetting een bijdrage leveren aan de ondersteuningsvraag van de leerling? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!


Dit ga je doen

Je ondersteunt leerlingen met een ontwikkelingsachterstand en/of een lichamelijke beperking in het regulier en (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. Je werkt in de klas als er meerdere beschikkingen zijn of je gaat van klas naar klas om de leerlingen te helpen. Op sommige scholen gaat dit maar om één leerling die je op meerdere momenten in de week ondersteunt. Voor de continuïteit volg je de leerlingen in hun schoolritme tijdens alle schoolweken. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Persoonlijke individuele verzorging en/of begeleiding;
 • Bieden van nabijheid, veiligheid en structuur;
 • Voorkomen van moeilijk verstaanbaar gedrag;
 • Ondersteunen bij het verwerken van de aangeboden werkstof.

Driestroom werkt met een jaar-urensystematiek (52 weken), waardoor je per lesweek meer uren maakt dan op je contract. Dit, zodat je voldoende reserve opbouwt voor de 12 weken schoolvakanties. Het maximale contract dat we bieden is 23 uur per week, daarvoor werk je er 28 uur per lesweek om de schoolvakanties te compenseren. Een kleiner contract met bijvoorbeeld alleen de ochtenden is bespreekbaar.

Dit ben jij

Jij bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent bij leerlingen die dit niet altijd zelf kunnen aangeven. Je bent flexibel en kan inspelen op wat er binnen een klas afspeelt. Als ambassadeur van Driestroom draag je het beleid en de visie van de organisatie uit. Je werkt zelfstandig en handelt daadkrachtig. Het leveren van fysiek (zware)ondersteuningsvragen ga jij dan ook niet uit de weg. Verder heb jij:

 • Een mbo-niveau 3 opleiding binnen zorg en welzijn;
 • Kennis van de ontwikkeling van het kind;
 • Afhankelijk van de doelgroep, heb je kennis en vaardigheden van autisme problematiek of ervaring met het begeleiden van kinderen met een ernstig meervoudige beperking.

Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken

Je komt te werken binnen het team van zorg binnen onderwijs (ZBO) in regio Arnhem of Nijmegen. Per schooljaar werk je met zoveel mogelijk dezelfde leerlingen of in dezelfde klas(sen) en zoveel mogelijk op één school. Benieuwd naar hoe het is om in team ZBO te werken? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2338,- en maximaal € 3294,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!


Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!
Ben je al wel enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Remco Siebert, teamleider regio Arnhem, 06 52 37 46 29 of met Linda van Wijk, teamleider regio Nijmegen, 06 2047 13 56.

Let op: de correspondentie kan terechtkomen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.