8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider volwassenen MVB

  ElstMBO-320 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil jij betekenisvol werk doen en bijdragen aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep bewoners? Werk jij proactief en ben je een echte verbinder binnen een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als begeleider bied je onze bewoners ondersteuning op verschillende gebieden met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Je ontwikkelt vanuit ons Alledaags Gelukmodel initiatieven om de ondersteuningsvragen en toekomstverwachtingen van de bewoners inhoudelijk helder te krijgen. Vanuit een support gerichte basishouding zorg jij er voor dat bewoners in hun kracht komen te staan en regie houden over hun eigen leven. Verder ga je:

 • Signaleren en rapporteren van zaken rondom de cliënt die van invloed zijn op zijn of haar ontwikkeling en welbevinden;
 • Scherp toezien op de behoeftes en/of knelpunten bij de begeleiding en/of het zorgproces rondom de cliënt;
 • Een bijdrage leveren aan het zorgplan en voer je tegelijkertijd alle werkzaamheden uit die hieruit voortvloeien;
 • Samenwerken met betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken op de afdeling en ben je daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Dit ben jij

Vanuit echt contact, neem jij de bewoner met zijn of haar mogelijkheden, wensen en behoeften als uitgangspunt. Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Je kunt gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus en bent communicatief sterk en invoelend.
Je bent duidelijk en daadkrachtig, waardoor de bewoners precies weten wat ze aan jou hebben. Je hebt affiniteit met autisme en NAH en haalt voldoening uit het behalen van kleine successen. Ook voor het begeleiden van bewoners met een visuele- of motorische beperking draai jij je hand niet om. Feedback geven en ontvangen doe je op actieve wijze en daarmee weet je ook de verbinding in het team op te zoeken. Daarnaast:

 • Beschik je over een relevant mbo-3 diploma, bijvoorbeeld in de richting van maatschappelijke zorg;
 • Heb je ervaring in het verzorgen en begeleiden van bewoners met een licht- en matige verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek;
 • Ben je flexibel inzetbaar vanwege onze 24-uurszorg.

Hier kom je te werken

Woonvorm de Zuiling is gelegen aan de rand van het centrum van Elst. Bij de Zuiling wonen 18 bewoners en bij Mondriaan 15 bewoners. De bewoners van de Zuiling hebben 24/7 nabijheid van begeleiding nodig. De bewoners van Mondriaan wonen in een appartement en krijgen begeleiding op afspraak. Je komt voornamelijk te werken bij de Zuiling. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • een salaris van minimaal € 2.338,00 en maximaal € 3.294,00 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • eindejaarsuitkering 8,33%;
 • reiskostenvergoeding;
 • werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Anja Jacobs, teamleider, 06 46 32 56 87.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.