8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider Volwassenen LVB en ASS

  Buitenveld, ArnhemMbo-328 - 32 uur2.393 - 3.360 bruto p/m
Solliciteer

Werk jij graag in een dynamische omgeving en houd je wel van een uitdaging? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep mensen en zie jij de vraag achter de vraag? Dan zijn wij op locatie buitenveld op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Geen enkele dag op Buitenveld is hetzelfde. Tijdens je dienst ben je continu aan het schakelen tussen verschillende niveaus van bewoners en je bejegening daarop kunnen aanpassen. We werken bewonersgericht en stemmen onze dienst daarop af. Belangrijk gedurende de dag is om de bewoners in hun structuur te houden en ze ook voor te bereiden op bijvoorbeeld een afspraak die staat. De bewoners hebben hun eigen structuur, maar we verwachten van jou wel flexibiliteit tijdens je dienst.
Daarnaast ga jij ook:

 • een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorgplan in ONS;
 • alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde zorgplan uitvoeren;
 • het signaleren van bijzonderheden en hier actie op uit zetten;
 • samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de cliënten.

Dit ben jij

Je bent een echte daadkrachtige verbinder met een positieve instelling. Je bent open en maakt makkelijk contact met anderen. Je durft beslissingen te nemen, staat stevig in je schoen en laat daadkracht zien. Daarnaast ben je taakverantwoordelijk en bent in staat goed te reflecteren. Je durft de regie van de bewoner ook echt de regie van de bewoner te laten zijn. Daarnaast is het van belang dat je:

 • Beschikt over een afgeronde relevante mbo-opleiding bijvoorbeeld in de richting van maatschappelijke zorg (minimaal niveau 3);
 • Kennis en ervaring met autisme hebt;
 • Een intrinsieke motivatie hebt voor het werken met mensen met een verstandelijke beperking;
 • Flexibel inzetbaar is bent, vanwege onze 24-uurszorg.

“Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.”

Hier kom je te werken

Woonvorm Buitenveld in Arnhem biedt plaats aan ongeveer 30 bewoners van wie de meesten tussen de 21 en 60 jaar oud zijn. Zij hebben een vorm van autisme of zijn door een andere beperking (ADHD, hechtingsstoornis) gebaat bij een autismevriendelijke benadering. De meeste bewoners hebben een licht verstandelijke beperking.

Buitenveld bestaat uit drie wooncomplexen: twee bevinden zich op de Bergamotte en één op de Meikers. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken. De meeste bewoners houden zelf hun woning schoon. De inloop is de gehele dag geopend waar de bewoners kunnen ontbijten, lunchen, avond eten of gewoon een gezellig bakje koffie kunnen drinken. Daarnaast kom je te werken bij een gezellig team dat vaak leuke onderneemt (zowel met het team als met de bewoners).

Je draait op dit moment nog slaapdiensten maar er is perspectief op het draaien van bereikbaarheidsdiensten die vanuit huis kunnen.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €2.393 en maximaal €3.360 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35) cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt deze baan je aan en is het de ideale stap in jouw carrière? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ilze Salomons 06 57 68 01 01.

Let op!Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.