9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

  NijmegenMBO-328 - 32 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Begeleider volwassenen LVB

Bied jij graag op enthousiaste wijze begeleiding aan (jong)volwassenen met licht tot matige verstandelijke beperking, om zo een bijdrage te leveren aan het alledaagse geluk van onze bewoners? Dan zijn wij op locatie Oude Graafseweg op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als begeleider bij Oude Graafseweg begeleid je volwassenen met licht tot matige verstandelijke beperking die zo zelfstandig mogelijk willen wonen en leven. In samenwerking met de bewoners en persoonlijke begeleiders geef je de dagelijkse begeleiding vorm die hiervoor nodig is. Je biedt begeleiding op maat. Daarnaast houd je je bezig met:

 • Een bijdrage leveren aan het opstellen van het begeleidingsplan en het uitvoeren van alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien;
 • De regeltaken en ben je daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • Het samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Het bieden van structuur en continuïteit aan de bewoners.

Dit ben jij

Je bent als begeleider respectvol naar anderen en hebt een groot empathisch vermogen. Ook ben je in staat oplossingen te accepteren die afwijken van de eigen normen en waarden. Autonoom en daadkrachtig handelen is voor jou geen probleem.

Ook heb je affiniteit met de doelgroep en ben je intrinsiek gemotiveerd. Verder beschik je over:

 • Een afgerond, relevant mbo-3 diploma;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van licht tot matige verstandelijke beperking.

Hier kom je te werken

Woonlocatie Oude Graafseweg ligt in de Nijmeegse wijk Heseveld op het voormalig kloosterterrein De Boskapel. Hier wonen 29 bewoners in de leeftijd van 25 tot 75 jaar. Allen hebben ze een licht tot matig verstandelijke beperking en/of een vorm van autisme (ZZP 3,4 en 6). Op de Oude Graafseweg wonen zij samen zelfstandig.
De woonaccommodatie bestaat uit 29 individuele appartementen en 4 ontmoetingsruimtes, waar bewoners vrijblijvend gebruik van kunnen maken.
De bewoners ontvangen hun ondersteuning vanuit hun eigen appartement. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je er ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.338 en maximaal € 3.294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Daniël van den Brink, teamleider, via 06-51474246.

Let op! Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.