8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider volwassenen ASS

  Regio Arnhem en NijmegenMBO-328 - 36 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Heb jij affiniteit met de doelgroep volwassenen met autisme (ASS) en normale begaafdheid? Ben jij daarnaast een kartrekker en kun je de structuur en voorspelbaarheid bieden aan onze mensen, die ze zo nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je begeleidt volwassenen met autisme en normale begaafdheid om ze een zo zelfstandig mogelijk leven te bieden. Iedere bewoner met zijn of haar specifieke wensen en mogelijkheden is hierin je uitgangspunt. Je biedt begeleiding op maat en schakelt tussen de variërende hulpvragen en begeleidingsbehoeftes van de bewoners. Daarnaast:

 • Hou je je bezig met de uitvoering van het begeleidingsplan dat opgesteld is door de persoonlijk begeleider en alle werkzaamheden die daaruit voortvloeien;
 • Lever je een bijdrage aan de regeltaken en ben je medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • Werk je samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners en de persoonlijk begeleider;
 • Heb je te maken met onregelmatige diensten en bereikbaarheidsdiensten.

Dit ben jij


Met jouw inzicht in autistisch waarnemen, denken en reageren, ben je in staat om de vraag achter gedrag te zien. Vanuit écht contact, neem je de bewoner met zijn of haar wensen en mogelijkheden als uitgangspunt. Daarnaast ben je iemand die structuur en continuïteit kan bieden. Verder heb jij:

 • Een afgerond, relevant, mbo-3 diploma;
 • Aantoonbare ervaring en theoretische kennis van en met de doelgroep;
 • Goede communicatieve vaardigheden en ben je flexibel inzetbaar.

Word jij hiervan enthousiast, maar mis je nog bepaalde ervaring of vaardigheden? Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij bieden een intern opleidingstraject op maat. Uiteraard kijken we samen of dit aansluit op jouw bestaande kennis en ervaring.

Hier kom je te werken


Je komt te werken op een van onze locaties in de omgeving van Nijmegen waar volwassenen met autisme en normale begaafdheid wonen. Een voorbeeld locatie is Molenweg/Waalstraat, kijk hier. Samen met jou kijken we binnen welke locatie je het beste past.

Dit krijg je ervoor terug


We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €2.338 en maximaal €3.294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ronny Kaemingk, teamleider, tel. 06-83 14 08 93.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.