8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider Volwassenen LVB en ASS (zorgintensief)

  HuissenMbo-428 - 32 uur2.672 - 3.606 bruto p/m
Solliciteer

Vind jij het leuk om snel te moeten schakelen tijdens je dienst, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. En kun je tegelijkertijd onze bewoners met een verstandelijke beperking en ASS wél de structuur en voorspelbaarheid bieden die ze zo nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je begeleidt en ondersteunt onze bewoners met een licht tot matig verstandelijke beperking (LVB) en een vorm van autisme (ASS). De begeleiding richt zich op individuele hulpvragen. Denk hierbij aan dagelijkse taken, zoals samen de studio van de bewoner onderhouden of samen gaan zitten voor de financiën. Ook stimuleer je de mensen om naar het werk te gaan, ondersteun je waar nodig de sociale interacties die op de groep plaats vinden en kook je samen. Natuurlijk is er ruimte om leuke activiteiten met de de bewoners te ondernemen, bijvoorbeeld samen een spelletje doen, een stuk wandelen of fietsen op de duofiets. Je brengt structuur, zorgt voor een huislijke- en voorspelbare woonsituatie, waarbij je je realiseert dat dit voor alle bewoners anders kan zijn. Daarnaast:

 • Lever je een bijdrage aan het opstellen van het zorg plan (Mijn Plan) en voer je alle voortvloeiende werkzaamheden uit;
 • Stimuleer je bewoners om deel te nemen aan activiteiten en ben je in staat tot signaleren van bijzonderheden;
 • Werk je samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Lever je een bijdrage aan de regeltaken en ben je medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • Draai je onregelmatige diensten en slaapdiensten (repeterend rooster).

Dit ben jij

Je bent iemand die in uitdagende situaties een stap vooruitzet en je vindt het leuk om met bewoners van verschillende niveaus te werken. Je bent assertief, kunt het overzicht bewaken en je bent in staat om intuïtief te handelen in moeilijke situaties. Je bent kritisch naar jezelf en anderen. Belangrijk in alle gevallen is een koel hoofd en warm hart. Samen met je team en de gedragskundige ga je op zoek naar onderliggende redenen bij moeilijker verstaanbaar gedrag van een bewoner. Jij kunt de voorspelbaarheid bieden waar onze bewoners behoefte aan hebben. Verder beschik je over:

 • Een afgerond en relevant mbo-4 diploma;
 • Aantoonbare kennis en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en ASS.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de locatie Van Gelrestraat in Huissen, waar volwassenen met een verstandelijke beperking, autisme en normale begaafdheid wonen. De woonvorm is opgesplitst in 3 verschillende verdiepingen met elk een andere zorgvraag. Sommige bewoners hebben op momenten veel nabijheid en uitleg nodig en anderen zijn vrij zelfstandig. In de ochtend en avond sta je nooit alleen. Je komt in een bevlogen en enthousiast team waar humor erg belangrijk is, zowel binnen het team als bij onze bewoners. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.672 en maximaal € 3.606 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan);
 • Doorgroeimogelijkheden tot persoonlijk begeleider.

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ilze Salomons, teamleider, via 06-57680101.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.