9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider Volwassenen LVB en ASS

  HuissenMBO-428 - 32 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Vind jij het leuk om snel te moeten schakelen tijdens je dienst, waarbij geen enkele dag hetzelfde is, maar kun je tegelijkertijd onze bewoners met een verstandelijke beperking en ASS wél de structuur en voorspelbaarheid bieden die ze zo nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als begeleider bied je dagelijkse ondersteuning aan bewoners tussen de 20 en 30 jaar oud, met een licht verstandelijke beperking (LVB) en een vorm van autisme (ASS). Jouw begeleiding richt zich op individuele hulpvragen, zoals het herinneren aan ADL-taken, samen de studio van de bewoner onderhouden of samen gaan zitten voor de financiën. Ook stimuleer je ze om naar het werk te gaan, ondersteun je waar nodig de sociale interacties die op de groep plaats vinden en kook je samen. Je draagt zorg voor een huiselijke-, en voorspelbare woonsituatie, waarbij overzicht belangrijk is. Natuurlijk is er ruimte om leuke activiteiten met de bewoners te ondernemen. Eigen ideeën hierin juichen we toe! Daarnaast:

 • Lever je een bijdrage aan het opstellen van het zorg plan (Mijn Plan) en voer je alle voortvloeiende werkzaamheden uit;
 • Stimuleer je bewoners om deel te nemen aan activiteiten en ben je in staat tot signaleren van bijzonderheden;
 • Werk je samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Lever je een bijdrage aan de regeltaken en ben je medeverantwoordelijk voor de teamresultaten;
 • Draai je onregelmatige diensten en slaapdiensten (repeterend rooster).

Dit ben jij

Je bent iemand die in uitdagende situaties een stap vooruit zet. Je vindt het interessant om samen met het team en de gedragsdeskundige de vraag achter het gedrag van een bewoner te onderzoeken. Je bent assertief, kunt het overzicht bewaken en bent in staat om intuïtief te handelen in moeilijke situaties. Belangrijk in alle gevallen is een koel hoofd en warm hart, waarbij je kritisch bent naar jezelf en anderen. Jij kunt de voorspelbaarheid bieden waar onze bewoners behoefte aan hebben. Verder beschik je over:

 • Een afgerond en relevant mbo-4 diploma;
 • Aantoonbare kennis en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en ASS.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op verdieping 1 van locatie van Gelrestraat in Huissen. Deze woonvorm is opgesplitst in 3 verschillende verdiepingen, waar elke verdieping een andere zorgvraag heeft. Er zijn 8 appartementen voor begeleid wonen. Op verdieping 1 bevinden zich 9 studio’s in groepsvorm. Waar de bewoners in de appartementen vrij zelfstandig zijn, hebben sommige bewoners op momenten veel nabijheid en uitleg nodig. Je komt in een bevlogen en enthousiast team, waar humor erg belangrijk is, zowel binnen het team als bij onze bewoners. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.617 en maximaal € 3.535 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan);
 • Doorgroeimogelijkheden tot persoonlijk begeleider.

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop! Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ilze Salomons, teamleider, via 06-57680101.

De vacature is intern en extern bekend gemaakt waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.