8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider senioren (zorgintensief)

  HuissenMBO-424 - 28 uur2.617 - 3.535 bruto p/m
Solliciteer

Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen? Creëer jij graag kleine geluksmomentjes, waarmee je bijdraagt aan het alledaags geluk van onze bewoners? Dan is deze unieke locatie écht iets voor jou!

Dit ga je doen

Je komt te werken in het team wonen van Loovelden 2. Wij zijn gevestigd in een woon- en zorgcomplex midden in Huissen. Op onze locatie combineren wij gemoedelijkheid met innovatie. De sfeer is warm en huiselijk.

Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de verzorging en verpleging van onze bewoners en maakt hierbij gebruik van moderne technieken. Je biedt dagelijks ondersteuning in de begeleiding van de ouder wordende bewoners op de 2e etage van woonvorm Loovelden. Daarnaast:

 • Lever jij een bijdrage aan het opstellen van het individuele zorgplan van de bewoners;
 • Voer jij de werkzaamheden uit die voortvloeien uit het vastgestelde Zorgplan;
 • Werk jij samen met de betrokkenen uit het sociale netwerk van onze bewoners;
 • Voer jij regeltaken uit, en bent daarmee medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Dit ben jij

Je bent iemand met een sterk inlevingsvermogen die de vraag achter de vraag herkent en daarop handelt. Je zet de persoon centraal en denkt altijd in mogelijkheden. Verder beschik jij over:

 • Mbo-3 diploma, in de richting van begeleider, maatschappelijke zorg of verzorgende IG;
 • Ervaring in het begeleiden en verzorgen van cliënten met ouderdomsproblematiek;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en ben je iemand die (non-verbale) signalen begrijpt;
 • Flexibele inzetbaarheid vanwege de 24-uurszorg.

Hier kom je te werken

Je komt te werken bij Loovelden 2 in Huissen. Een locatie waar de begeleiding 24/7 geheel is toegespitst op de behoeften van de bewoners. Op de tweede verdieping wonen de ouder wordende cliënten die, in meer of mindere mate, verpleging en verzorging nodig hebben. Meer weten? Klik hier

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz)
 • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder een tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job als begeleider voor ouderen met een beperking de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ronny Kaemingk, teamleider, via 06-83 14 08 93.

Let op:Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan in je ongewenste mail terechtkomen.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.