8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider Volwassenen LVB

  NijmegenMbo-320 - 24 uur2.393 - 3.360 bruto p/m
Solliciteer

Zou jij aan de slag willen met een fijn team op een nieuwe locatie in Nijmegen? En wil jij ondersteuning bieden aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of onderliggende problematiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als begeleider ondersteun je op een ambulante, richtinggevende wijze manier onze bewoners met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Hierbij houden zij de regie. Jij zorgt vanuit een support gerichte basishouding dat zij in hun kracht komen te staan. Je bent ondersteunend en help bij het ontdekken van hun sociale rol in de buurt. Ook ontwikkel je vanuit ons Alledaags Gelukmodel initiatieven om de ondersteuningsvragen en toekomstverwachtingen van de bewoners inhoudelijk helder te krijgen. Verder ga je:

 • Het zorgplan (Mijn Plan) uitvoeren en evalueren samen met de bewoner en collega’s;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken binnen het team;
 • Aan het werk als verbinder tussen buurtbewoners en Driestroom;
 • Meedenken over de innovatieve wijze van begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan digitaal contact.

Dit ben jij

Vanuit oprechte interesse neem jij de bewoner met zijn of haar mogelijkheden, wensen en behoefte als uitgangspunt. Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je creatief, zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Als verbinder ben je in staat om te netwerken en je contacten te onderhouden. Dit doe je zowel intern binnen Driestroom als extern met bewoners in het appartementencomplex en de wijk. Spannende en nieuwe situaties schrikken jou niet af. Jij zet juist een stap vooruit in plaats van achteruit. Verder heb je:

 • Een afgerond, relevant mbo-3 diploma;
 • Ervaring met LVB+ problematiek en/of normale intelligentie waarbij onderliggende problematiek speelt;
 • Enige kennis op het gebied van het spetter-model (dit model houdt in dat er 24- uurszorg wordt verleend vanaf een begeleidingspost in de wijk).

Hier kom je te werken

Ellis is een nieuwe woonlocatie in Nijmegen-Noord. Bijzonder aan deze nieuwe locatie is dat mensen met en zonder beperking samen leven, naar elkaar omkijken en een goede buur voor elkaar zijn. Begeleiding is daarbij altijd in de buurt. Ellis heeft een inloopruimte waar bewoners en buurtbewoners vrijblijvend kunnen binnenwandelen. Meer weten? klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €2.393 en maximaal €3.360 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Melanie Verberk, teamleider, via 06-30339915.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.