8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider kinderen/jongvolwassenen

  VinkelMbo-320 uur2.393 - 3.360 bruto p/m
Solliciteer

Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van jeugdigen die uit huis zijn geplaatst? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar en heb je een gezonde dosis humor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

BijKlaver5 bied je zorg aan kinderen/jeugdigen die uit huis zijn geplaatst. Vanwege complexe problematiek hebben ze veel baat bij een gezinssituatie waarbij nabijheid en vaste gezichten geborgd zijn. De jeugdigen horen tot het gezin, zodat ze kunnen opgroeien in een omgeving waar 24/7 professionele zorg aanwezig is. Dit met als doel om ze zelfstandig mee te laten draaien in de maatschappij. Verder,

 • Houd jij je bezig met de begeleiding van onze bewoners;
 • Voer je alle voorkomende werkzaamheden uit;
 • Ben je goed in staat samen te werken met betrokkenen, zoals de voogd, ouders en/of de school;
 • Help je mee in het organiseren van leuke activiteiten.

Dit ben jij

Jij bent een warm en betrokken persoon die geduldig en positief ingesteld is, autonoom kan werken en ziet wat er speelt binnen ons gezinshuis. Je herkent afwijkend of moeilijk verstaanbaar gedrag en bent in staat om hier adequaat mee om te gaan. Je hebt er geen problemen mee om ’s avonds, in de weekenden en tijdens vakanties beschikbaar te zijn. Daarnaast heb je,

 • Kennis van trauma en gerelateerde problematiek;
 • Een SKJ registratie;
 • Een mbo-3 diploma (zorg gerelateerd);
 • Affiniteit met kinderen/jeugdigen tussen de 4 en 23 jaar.

Hier kom je te werken

Je komt te werken bij gezinshuis Bijklaver5 in Vinkel. Het gezinshuis biedt plaats aan 5 kinderen in de leeftijdscategorie 7 tot 15 jaar die uit huis zijn geplaatst. Daarnaast bieden wij fase-huis / kamertrainingen aan jongeren van 15 tot 23 jaar.

Gezinshuis BijKlaver5 werkt zelfstandig maar onder de paraplu van Driestroom en wordt daarom ook wel een Driestroomhuis genoemd.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom voorop. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.393 en maximaal € 3.360 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz);
 • Vakantietoeslag 8%;
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding.

Solliciteer!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met René Westerlaken, gezinshuisouder, via tel. 06-53 35 40 69.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.