8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Ambulant begeleider

  NijmegenMBO-318 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij een verbinder en draag je graag je steentje bij om mensen, die juist dat extra steuntje in de rug nodig hebben, in hun kracht te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je biedt ambulante ondersteuning aan de mensen die wij ondersteunen, met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Hierbij houden zij de regie. Je hebt een eigen caseload en je werkt nauw samen met de persoonlijk begeleider. Je denkt mee om de hulpvragen en de toekomstverwachtingen van onze mensen, helder te krijgen. Verder ga je:

 • Alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde zorgplan uitvoeren en hou je hierover contact met de persoonlijk begeleider;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken binnen het team;
 • Aan het werk in Beuningen en Weurt.

Dit ben jij

Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Je kunt over de beslissingen die je neemt, achteraf verantwoording afleggen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, sociaal en communicatief vaardig. Verder heb je;

 • Een afgerond relevant mbo-3 diploma;
 • Rijbewijs B en een eigen auto is een pré;
 • Ervaring met mensen die te maken hebben met drank, drugs en gokverslavingen, persoonlijkheidsstoornissen (ASS problematiek, ADHD) en LVG.

Hier kom je te werken

Bij Driekracht; de ambulante tak van Driestroom. Wij zijn de intermediair tussen de mensen die wij ondersteunen en alle andere spelers of ‘aanbieders’ op die sociale kaart. We bouwen aan vertrouwen met aandacht, regelmaat en deskundigheid en helpen zo onze mensen weer op weg. Driekracht is actief in de brede regio van Arnhem en Nijmegen en zijn nu opzoek voor Weurt/Beuningen. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.338 en maximaal € 3.294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik dan op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan tot 20 mei a.s. gerust contact op met Charalda van den Broek, teamcoach, 06 83 27 82 25 en daarna met Anita Hendriks, persoonlijk begeleider ambulante zorg, 06 52 37 46 82.

Let op:Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.