9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Begeleider Jongvolwassenen LVB

  NijmegenMBO-324 - 32 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Wil jij ondersteuning bieden aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of onderliggende problematiek? Dan zijn wij nu op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als begeleider bied je bewoners ondersteuning op verschillende gebieden met als doel hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij. Begeleiding vindt zoveel mogelijk plaats bij de bewoner in huis en op afspraak maar indien dit nodig is, is begeleiding extra mogelijk. Je ontwikkelt vanuit ons Alledaags Gelukmodel initiatieven om de ondersteuningsvragen en toekomstverwachtingen van de bewoners inhoudelijk helder te krijgen. Vanuit een support gerichte basishouding zorg jij er voor dat bewoners in hun kracht komen te staan en regie houden over hun eigen leven. Verder ga je:

 • Het zorgplan (Mijn Plan) uitvoeren, dit evalueer je samen met de bewoner- en je naaste collega’s;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken binnen het team;
 • Meedenken over innovatieve wijzen van begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan digitaal contact;
 • Werken met een ‘schaduw’ begeleider. Je vormt een team samen met de persoonlijk begeleider.


Dit ben jij

Vanuit echt contact, neem jij de bewoner met zijn of haar mogelijkheden, wensen en behoeften als uitgangspunt. Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je creatief, zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Als verbinder ben je in staat om te netwerken en dit te onderhouden. Dit doe je zowel in- als extern. Spannende en nieuwe situaties schrikken jou niet af. Als persoon ben je een ‘bouwer’. Je bent iemand die het voortouw neemt. Je bent initiatiefrijk en enthousiast en pakt graag nieuwe taken op. Verder heb je:

 • Een afgeronde relevante mbo- 3 opleiding;
 • Ervaring met LVB+ problematiek en/of normale intelligentie waarbij internaliserende problematieken spelen;
 • Enige kennis op het gebied van spetter-model;
 • Herken je de vraag achter het gesignaleerde gedrag van een bewoner.

Hier kom je te werken

In de Nijmeegse woonwijk De Gildekamp ligt de gelijknamige woonvorm die is gebaseerd op het spettermodel. Ruim vijfentwintig volwassenen wonen verspreid over de wijk in (semi-)zelfstandige wooneenheden. De leeftijd van de bewoners loopt uiteen van begin twintig tot midden zestig. Allen hebben zij een licht verstandelijke beperking met bijkomende problematieken en ondersteuningsvragen. Centrale ontmoetingsplek van De Gildekamp vormt het inloophuis. Hier kookt de begeleiding met- en voor de bewoners en is er genoeg ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Lees hier meer over de Gildekamp.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2338 en maximaal € 3294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35 cao-ghz).
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan)


Solliciteer!

Is deze functie als begeleider op de locatie Gildekamp jou op het lijf geschreven? Druk dan op de knop ‘solliciteer direct’ en je hoort snel van ons!

Ben je al wel enthousiast, maar zit je nog met vragen? Neem dan gerust contact op met Saskia Kroon, teamleider Gildekamp, via 06-57201929


Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.