8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Bedrijfsleider bij DROOM! Bemmel

  BemmelHBO32 - 38 uur3.179 - 4.031 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij een kartrekker met gevoel voor commercie en met een sociaal hart? Heb jij daarnaast een passie voor het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten en de drive om samen met jouw team mooie resultaten te behalen? Dan ben jij onze nieuwe bedrijfsmanager!

Dit ga je doen

Als bedrijfsleider geef jij leiding aan een team bestaande uit vakcoaches, participatiecoaches, assistent-medewerkers en flexwerkers. Jij begrijpt als geen ander wat gastvrijheid inhoudt en draagt dit over aan het gehele team. Succes betekent dat de afstand tot de arbeidsmarkt wordt verkleind terwijl de gasten genieten van de heerlijke gerechten die jullie bereiden. Het is mede jouw verantwoordelijkheid om hier met zijn allen een succes van te maken. Lijkt dit jou ook een geweldige uitdaging?!

Daarnaast wordt van jou verwacht dat je:

 • Verantwoordelijk bent voor de bedrijfsvoering, waarbij je de algehele kwaliteit nauwlettend in de gaten houdt. Je geeft positieve feedback van gasten door aan je collega's en bespreekt verbeterpunten;
 • Meerdere dagen per week aanwezig bent op de werkvloer, als het gezicht van DROOM! Daar coach, begeleid en stuur je mensen aan, zowel met als zonder afstand tot de arbeidsmarkt;
 • Flexibel inzetbaar bent, inclusief regelmatig werken in het weekend.

Dit ben jij

Jij bent regelmatig de rots in de branding, de scheidsrechter, de vertrouwenspersoon, coach en bedrijfsleider in één. Geen dag zal hetzelfde zijn! Je bent in staat energie, passie en plezier in je werk uit te stralen. Je denkt in mogelijkheden, ziet kansen en weet het team daarin te enthousiasmeren. Hierin houd je altijd de kwaliteit voor ogen en corrigeert waar nodig. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur. Daarnaast:

 • Beschik je over hbo werk- en denkniveau;
 • Ben je in het bezit van sociale hygiëne of bereid deze te halen;
 • Heb je ervaring met werken in de bediening en kan je, na kennismaking met onze assistent medewerkers snel instappen;
 • Sta je achter onze visie om te streven naar een inclusieve maatschappij.

Hier kom je te werken

Bij DROOM! Bemmel draait alles om gastvrijheid en kwaliteit in ons unieke horecaconcept. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans verdient om mee te doen en te groeien. Als bedrijfsleider ben jij de drijvende kracht achter de succesvolle vestiging DROOM! Bemmel.

Dit krijg je ervoor terug

Bij DROOM! vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Gastvrijheid staat bij ons voorop. Bij de lunch krijg je uiteraard een heerlijke kop soep en na werktijd is er altijd tijd voor een drankje.

Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal €3.179 en maximaal €4.031,94 op basis van 38 uur per week (functiegroep 7 uit de Horeca cao);
 • Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
 • 8% Vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting op je zorgverzekering;
 • Korting op onze gerechten en producten bij alle DROOM! locaties;
 • Fantastische personeelsuitjes.

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!
Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Alyssa Davidson Descelles, bedrijfsmanager | tel. 0481-842 384 | alyssadavidsondescelles@bijdroom.nl
Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.