8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Ambulant begeleider

  BemmelMBO-316 - 18 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij een verbinder en draag je graag je steentje bij om mensen, die juist dat extra steuntje in de rug nodig hebben, in hun kracht te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je biedt ambulante ondersteuning aan 4 mensen die op verschillende plekken in Bemmel wonen. Je hebt te maken met mensen met autisme of mensen die baat hebben bij een autisme, vriendelijke benadering. Je gaat met ze koken, boodschappen doen, wandelen, helpt het huis op orde te houden en je zorgt voor gezelligheid. Zij houden de regie, maar jij biedt de ondersteuning die ze nodig hebben om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de maatschappij. Je werkt daarnaast nauw samen met de persoonlijk begeleider. Verder ga je:

 • Hulp bieden bij het verwerken van de post en de financiën;
 • Alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde zorgplan uitvoeren en hou je contact met de persoonlijk begeleider;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk;

Dit ben jij

Je bent iemand die autonoom en daadkrachtig kan handelen. Ook ben je zelfstandig, transparant en taakverantwoordelijk. Je kunt over de beslissingen die je neemt, achteraf verantwoording afleggen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, sociaal en communicatief vaardig. Verder;

 • Ben je in het bezit van een afgerond relevant mbo-3 diploma;
 • Kun je je tijdens je dienst van A naar B verplaatsen;
 • Heb je ervaring met ASS problematiek;
 • Ben je van begin juli t/m 31 december 2024 beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Hier kom je te werken

Je bent onderdeel van de locatie van Gelrestraat in Huissen. Sinds mei 2016 is dit een woonlocatie van Driestroom midden in de woonwijk. De woonvorm is opgesplitst in 3 verschillende verdiepingen, waar elke verdieping een andere zorgvraag heeft. Er zijn 8 appartementen voor begeleid wonen en zowel op verdieping 1 als op 2, bevinden zich 9 studio’s in groepsvorm. Waar de bewoners in de appartementen vrij zelfstandig zijn, hebben sommige bewoners op momenten veel nabijheid en uitleg nodig. Je komt in een bevlogen en enthousiast team waar humor erg belangrijk is, zowel binnen het team als bij onze bewoners. Meer weten? Klik dan hier.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2338 en maximaal € 3294 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Ilze Salomons, teamleider, via 06-57680101.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.