9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Ambulant begeleider

    NijmegenMBO-30 - 6 uur2.338 - 3.294 bruto p/m
Solliciteer

Ben jij een flexibele ambulant begeleider die voor een aantal uren per week het leuk vindt om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling? Ben jij daarnaast op zoek naar afwisseling en diversiteit in je werk? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je begeleidt als ambulant begeleider kinderen in de thuissituatie, op een peutergroep of op een kinderdagverblijf. Dit doe je op vaste momenten in de week ongeveer 2 á 3 uur per kind. De werktijden variëren doordeweeks tussen 08:30 en 18:00 uur, in overleg met jou. Je stimuleert een kind in de ontwikkeling, door te werken aan doelen en ontlast hierbij de ouders of groep.

Dit ben jij

Je bent iemand die initiatief durft te nemen en daar achteraf verantwoording over aflegt. Je vervult een observerende en signalerende rol. Je hebt affiniteit met het werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of ASS, ADHD en hechtingsproblematiek. In overleg met jou wordt er gekeken naar een goede match tussen jou en het kind.

Verder beschik jij over:

  • Minimaal een afgeronde en relevante mbo-opleiding niveau 3, bijvoorbeeld in de richting van pedagogisch medewerker of je hebt jouw propedeuse behaald van een relevante hbo-opleiding;
  • Kennis over de ontwikkeling van kinderen;
  • Ervaring in het werken in een ambulante setting.

Hier kom je te werken

Je komt te werken in het team Ambulant Kinderen Nijmegen. Je hebt nauw contact met de adviserend ambulant begeleider en de teamleider. Een paar keer per jaar is er gelegenheid om andere ambulant begeleiders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

  • Een salaris van minimaal € 2338,- en maximaal € 3294,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 35, cao-ghz). Met onregelmatigheidstoeslag en een periodieke salarisverhoging;
  • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Werkkostenregeling (waaronder een tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière? Klik op de solliciteerknop!
Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Claudia Pignato, teamleider, via 06-53749699.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben. De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.