9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar vacatures

Adviseur Marketing & Communicatie

  ElstHBO32 - 36 uur3.217 - 4.712 bruto p/m
Solliciteer

Heb jij gevoel voor marketing, communicatie, content én kun jij op een eigenzinnige en aansprekende manier onze doelgroepen bereiken? Wil jij vanuit jouw hart en jouw vak een bijdrage leveren aan alledaags geluk van de mensen die we ondersteunen? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Je bent adviseur en sparringpartner voor collega’s op verschillende niveaus. Je werkt nauw samen met je collega’s uit kolom Kind, Jeugd en Gezin (KJG) aan de positionering en communicatie richting ouders, doorverwijzers en financiers. Daarnaast zet je in samenwerking met het bestuursbureau Driestroom stevig op de kaart bij onze stakeholders. Adviseur Marketing & Communicatie is een functie met veel afwisseling. Je doet verschillende projecten en werkzaamheden; van advies geven en plannen maken tot het creëren van middelen. Verder ga je:

 • Ons aanbod voor Kind Jeugd en Gezin goed en aansprekend onder de aandacht brengen van ouders en verwanten, doorverwijzers en financiers;
 • Driestroom een gezicht geven via corporate communicatiemiddelen als het kwaliteitskompas, bestuursverslag en jaarbeeld;
 • Op inspirerende interactieve wijze interne en externe stakeholders meenemen in strategische thema’s en voortgang op evenementen als het Alledaags Gelukcongrestival en de Driestroomdagen.

Dit ben jij

Je vindt makkelijk je plek in ons team en hebt een hoge mate van zelfstandigheid. Je voert niet alleen voortvarend je projecten uit, maar je hebt ook voelsprieten voor waar een communicatieve bijdrage nodig is. Creativiteit is voor jou belangrijk, je vindt het leuk om te verrassen met aansprekende communicatie. Je draait je hand er niet voor om een groot evenement neer te zetten. Op de dag zelf voel je je als een vis in het water in de rol van dagvoorzitter. Verder beschik je in ieder geval over:

 • Een afgeronde marketing-, communicatie- of journalistieke opleiding op minimaal hbo-niveau;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in marketing, communicatie en/of content;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met het maken/begeleiden van verschillende soorten content (interview, video, blog, vlog etc.);
 • Ervaring met (jeugd)zorg is een stevige pré;
 • Affiniteit met de mensen die we ondersteunen is een must.

Hier kom je te werken

Je wordt onderdeel van een team van vijf Marketing & Communicatie adviseurs met ieder zijn eigen specialiteit en aandachtsgebieden. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de kolom KJG en het bestuursbureau. De werksfeer binnen Driestroom is open, een tikkeltje eigenzinnig, warm en bevlogen.

We werken hybride, dat wil zeggen dat je voor 50% op ons Centraal Bureau in Elst werkt en voor 50% vanuit huis. Daarnaast bezoek je zeer regelmatig onze locaties. Het team Marketing & Communicatie ontmoet elkaar bij het Centraal Bureau om te overleggen, samen te werken en workshops en trainingen te volgen. De lijnen binnen het team en de organisatie zijn kort en informeel.

Dit krijg je ervoor terug

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie om je na een jaar een vaste overeenkomst aan te bieden;
 • Een salaris van minimaal € 3.217,- en maximaal € 4.712,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 55, cao-ghz), afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Vakantietoeslag van 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer

Voel jij je verbonden met onze kernwaarden en is deze job als Adviseur Marketing & Communicatie precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en je hoort snel van ons!

Ben je enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nanda de Vries, teamleider Strategische Marketing & Communicatie, via 06-57563027.

Let op: Wij hanteren geen sluitingsdatum. De vacature staat open totdat wij een geschikte kandidaat gevonden hebben.

De correspondentie kan terecht komen in je ongewenste mail.

Solliciteer bij Driestroom

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

De stappenSollicitatieprocedure

1

Voorgesteld

Zodra je solliciteert, beoordelen we je sollicitatie om te zien of er een goede match is. We waarderen elke sollicitatie en streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

2

Eerste gesprek

Een kennismakingsgesprek waar we meer over jou te weten komen en jij de kans krijgt om vragen te stellen over de functie en Driestroom.

3

Meeloop dag (specifiek voor zorgfuncties) of Tweede gesprek (specifiek voor staffuncties)

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, word je uitgenodigd voor een meeloop dag om een beter beeld van de werkomgeving te krijgen. Of een tweede, diepgaander gesprek.

4

Assessment (alleen voor staffuncties)

Voor sommige staffuncties kan een assessment deel uitmaken van de procedure om specifieke competenties te beoordelen.

5

AVW-gesprek

Een arbeidsvoorwaardengesprek waarin we de voorwaarden van je mogelijke aanstelling bespreken.

6

Aangenomen

Als er van beide kanten een match is, heten we je graag welkom bij Driestroom! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over Driestroom

Sinds 1996 werkt Driestroom met ruim 1300 medewerkers op 240 locaties met passie aan het alledaags geluk van 4199 zorgbehoevenden én elkaar. Dit doen wij op het gebied van wonen, leren en werken in regio Arnhem – Nijmegen en daarbuiten. We willen dat de mensen die wij ondersteunen zich prettig en veilig voelen, zo zelfstandig mogelijk zijn en daarvan kunnen genieten. Daarom zijn we oprecht geïnteresseerd en zoeken we telkens naar mogelijkheden. Dit doen we op onze eigenzinnige manier.