8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Professionals

Behandelen

Bij Driestroom bieden wij onderzoek en behandeling voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking of een (vermoeden van) een ontwikkelingsstoornis én hun gezin. Maar ook voor volwassenen met een verstandelijke beperking, normale intelligentie en autisme. Welke begeleiding, ondersteuning of behandeling we samen ook kiezen, we zorgen dat je lekker in je vel zit en zo goed mogelijk mee kunt doen.

Voor kinderenOnderzoek en behandeling

Weten wat er speelt bij een kind

Als je twijfels of zorgen hebt over de ontwikkeling van een kind, wil je weten wat er speelt. Het kan zijn dat het kind zich anders gedraagt dan andere kinderen. Of dat die later is met praten of je merkt dat het kind niet altijd alles begrijpt. Of het lukt het kind niet goed om samen te spelen.

Begeleiding en behandeling van een kind

Als een kind zich anders of langzamer ontwikkelt, kan dit invloed hebben op het gezinsleven. We kijken samen welke vorm van begeleiding of behandeling past bij de behoeften van het gezin en kind.

Voor jeugdOnderzoek en behandeling

Onderzoek voor jongeren

Zijn er dingen die de groei in de weg staan? Of merk je dat iets anders of langzamer ontwikkelt dan anderen van dezelfde leeftijd? Wanneer je hier twijfels over hebt, wil je graag weten wat er speelt.

Begeleiding en behandeling voor jongeren

Soms hebben jongeren ondersteuning nodig om zichzelf te kunnen ontwikkelen. We kijken samen welke vorm van begeleiding of behandeling past bij de behoeften.

Voor volwassenenBegeleiding en behandeling

Begeleiding en behandeling voor volwassenen

Wat heb jij nodig om zelfstandig te wonen en leven? We ondersteunen jou hierin en bieden verschillende behandeltrajecten. Onze professionals komen graag bij jou langs.

We denken graag met je mee

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.