8,4

Op basis van 36 reviews36 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

DROOM! Partners

    Nieuwe Aamsestraat 32, Elst0481 37 55 55Ma t/m vrij van 08:30 - 17:00

Hoe ziet een werkdag bij DROOM! Partners eruit? Dat verschilt voor iedere collega en bij welke Partner je werkt, maar één ding is bij al onze Partners hetzelfde. Je kan er werken aan jouw persoonlijke doelen met de ondersteuning van een coach, op afstand, en de nabijheid van een buddy die werkzaam is in hetzelfde bedrijf.

Leren & werkenEen betekenisvolle werkplek

Je kunt bij Vermaat aan de slag als barista, waar je de lekkerste cappuccino leert zetten of meehelpt met de voorbereidingen voor de lunch. Beleg jij de lekkerste broodjes? Dan is dit de plek voor jou. Werk je liever achter de schermen en houd je van schoonmaken? Dan is de spoelkeuken misschien wel wat voor jou.

Leren, werken & dagbesteding

Ontmoet, ontdek & ontwikkelOp maat en passend bij jou

Bij Foodforcare kun je aan de slag als assistent van de voedingsassistent in het ziekenhuis. Je helpt o.a. mee met het uitdelen van de maaltijden, maakt de keuken netjes, vult de printers bij en serveert soep uit. Wil je werken met kinderen in de kinderopvang? Of past werken in een winkel bij jou? Ook die mogelijkheden zijn er binnen DROOM! Partners.

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Via DROOM! Partners coachen wij jou richting regulier werk.

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Geen

  • Rolstoeltoegang

    Deels rolstoeltoegankelijk

Specialismen

  • Jobcoach

De locatieLigging en afstand

​ Wij werken samen met verschillende bedrijven in regio Arnhem en Nijmegen. We zijn niet gebonden aan een gebouw. Afspraken kunnen we plannen op iedere gewenste locatie, ook bij jou thuis.

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 36 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,4

Een 8.4 uit 36 reviewsEen mooi compliment!