8,3

Op basis van 40 reviews40 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Werkpost Het Kantoor

  Tarweweg 1, Nijmegen 0481 37 55 55Maandag en dinsdag van 08:00 uur tot 16:00 uur.

​Welkom bij Het Kantoor. Bij onze werkpost vind je ervaringsdeskundigen die over verschillende onderwerpen nadenken, praten en advies geven. De onderwerpen zijn uiteenlopend van de Wet Zorg en Dwang tot ABC-date, het mee-ontwerpen van documenten en alles daartussen. Het zijn altijd onderwerpen waar Driestroom als organisatie mee te maken heeft en waar wij als ervaringsdeskundigen over meedenken, praten en advies geven. Met als doel om de ondersteuning van Driestroom aan de mensen die zij ondersteunen, te verbeteren.  

Ons zorgaanbodWat we doen

​ Naast een adviserende rol, doen we ook praktische werkzaamheden. We geven bijvoorbeeld presentaties, workshops en nog veel meer. Adviseren We delen onze ervaringen en onze visie op bepaalde keuzes en onderwerpen die bij Driestroom spelen. Denk  bijvoorbeeld aan het meedenken over een cliëntcommunicatieplatform. Vanuit Het Kantoor geven wij advies over bijvoorbeeld de lettergrootte, de indeling en de thema’s die op het platform komen. Presenteren Wij geven zelf presentaties, zowel binnen als buiten Driestroom. En ook ondersteunen we soms bij presentaties die anderen geven. Zo hebben we onlangs gepresenteerd op een bijeenkomst rondom het onderwerp inclusiviteit. Hier vertellen we wat wij nu echt belangrijk vinden aan inclusiviteit en onbeperkt meedoen. Dit doen we vanuit onze ervaringsdeskundigheid. Workshops Wij vinden het leuk en belangrijk om andere mensen dingen te leren. Van handige tips die bruikbaar zijn in het dagelijks leven, zoals een receptenapp, tot bijvoorbeeld het omgaan met sociale media. Hier geven we workshops over. Naast workshops op locaties maken we ook video’s over hoe je bijvoorbeeld een boodschappenlijstje met je telefoon maakt wanneer je niet kunt lezen en schrijven.

Werken en Ontwikkelen

Leren en Ontwikkelen

BehandelgroepenJe kind op de juiste plek

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Voorzieningen

 • Buitenruimte

  Openbaar groengebied binnen 500 meter

 • Huisdieren

  Huisdieren toegestaan

 • Rolstoeltoegang

  Rolstoeltoegankelijk

Specialismen

 • Persoonlijk begeleider Werk & Ondersteuning

De locatieLigging en afstand

​Werkpost Het Kantoor ligt aan de Tarweweg in een multifunctioneel gebouw waarin meerdere leer- en werklocaties van Driestroom zijn gevestigd. Daarnaast zijn er binnen dit gebouw een aantal externe bedrijven aanwezig. Er is een lift aanwezig en het CWZ bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Parkeren

Eigen terrein

Supermarkt

1 km

Bushalte

500 m

Treinstation

1500 m

Centrum

5 km

Routebeschrijving

Contact en websiteWil je meer weten?

40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 40 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 8,3

Een 8.3 uit 40 reviewsEen mooi compliment!