9,2

Op basis van 32 reviews32 reviews op Zorgkaart Nederland

menu
Terug naar locaties

Klim-op

Wij zijn Thomas en Marije Zwiers. Samen zijn wij driestroomhuis Klim-op.   Met z’n vieren zijn we een ijzersterk team en doen we waar ons hart ligt: bijdragen aan een mooie toekomst van kinderen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is. Vanuit onze christelijke identiteit proberen we een thuis te zijn voor kinderen die om welke reden dan ook niet meer thuis kunnen wonen. Om zo goed mogelijke zorg te kunnen bieden, vinden we het belangrijk om dicht bij ons zelf te blijven. Zo staan we als gezinshuisouders het meest in onze kracht. Dit zorgt er voor dat de beide locaties verschillend zijn van karakter en pedagogisch klimaat. Er wordt bij nieuwe aanmeldingen altijd goed gekeken waar iemand het beste tot zijn recht komt.

Ons zorgaanbodWat we doen

​ Op beide locaties willen wij de kinderen een veilige, stabiele en gezellige leefomgeving bieden waar ze mogen opgroeien en opbloeien. De kinderen mogen binnen onze locaties opgroeien in een gezinssetting en ervaren wat het gezinsleven is. Elk kind is uniek. Daarom willen we ieder kind helpen groeien op de manier die het beste past. Om dit te bereiken kijken we, samen met onze orthopedagoog en de aanmelder, naar de begeleidingsbehoefte en hulpvraag van ieder individueel kind. Dit staat centraal in dagelijkse benadering en de behandeling. Zo kunnen we bijvoorbeeld werken aan thema’s als sociale vaardigheid, omgaan met eigen beperkingen, gezondheid, zelfstandigheid en werken we toe naar een haalbaar toekomstperspectief. 

BehandelgroepenJe kind op de juiste plek

Voorzieningen en specialismenOp deze locatie

Voorzieningen

  • Buitenruimte

    Afgesloten tuin, Open tuin

  • Rolstoeltoegang

    Onbekend

Specialismen

  • Gedragskundige

  • Hoofdbehandelaar

De locatieLigging en afstand

​Locatie Pyriet is een jong gezin met alle gezellige levendigheid die daar bij komt kijken. Op deze gestructureerde woonplek mag je lekker kind zijn en wordt er volop gespeeld. Door alle dagelijkse situaties heen is er veel aandacht voor het leren van sociale vaardigheden, omgaan met grenzen en het ontwikkelen van gezonde leefgewoontes. De gemiddelde leeftijd ligt momenteel onder de 10 jaar.  Locatie Amethist is een rustige woon- en logeerplek, waar kinderen de ruimte krijgen zichzelf in eigen tempo te ontwikkelen. Er is een mooie balans tussen structuur en vrijheid, gezamenlijke activiteiten en tijd om tot jezelf te komen. Tijdens logeerweekenden wordt er naar behoefte extra geïnvesteerd in activiteiten buitenshuis. De nadruk ligt hierbij op jongvolwassenen.

Parkeren

Eigen terrein, Gratis parkeren aan de straat

Supermarkt

2.3 km

Bushalte

4 km

Treinstation

17 km

Centrum

3.4 km

Routebeschrijving
32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 32 beoordelingen Zorgkaart Nederland • 9,2

Een 9.2 uit 32 reviewsEen mooi compliment!